VIIKONLOPPU

Massimo Dutti Blazer / Bershka Jeans / Zara Top / Ray Ban Sunglasses / Pernille Corydon & APM Monaco Necklaces / Chanel Bag / Superga Sneakers

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut rentouttava viikonloppu? Omani on kulunut pitkälti sängyn pohjalla loikoillessa kun orastava flunssa on yrittänyt ottaa vallan minusta. Kurkku on todella kipeä ja ääni lähtenyt, mutta toistaiseksi ei vielä pahempaa. Nyt vain täytyy tankata C-vitamiinia ja sinkkiä naamaan ja juoda paljon inkivääriteetä. Sattuisiko teillä muuten olemaan jotain vinkkejä orastavan flunssan torjumiseen? Kaikki vinkit otetaan lämpimästi vastaan <3

Perjantaina kävimme muuten testaamassa pitkän odotuksen jälkeen BasBas ravintolan. Oletteko käyneet? Emme ole aikaisemmin onnistuneet saamaan ravintolasta pöytää, mutta nyt kävi hyvä tuuri! Ravintolan ruoka oli todella kaiken saamamme hekutuksen arvoinen. Ihanista raaka-aineista aivan täydellistä ruokaa! Varsinkin kaikki ravintolan alkupalat olivat erityisesti omaan makuuni. Kanttarellileipäset, lohisashimi, uuniporkkanat, lehtikaalisalaatti, nam nam nam. Ravintolan sisustus ja yleinen fiilis henki myös vahvasti eurooppalaista meininkiä, josta pidin valtavasti. Suosittelen lämpimästi testaamaan BasBasin, jos siihen tulee mahdollisuus.

Nyt kömmin takaisin sänkyyn, palataan huomenna!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Senja 19.08.2018

  Kurkkukipuun vanhan kansan lääke: kaupan maustehyllystä pussi timjamia. Sitä vajaa ruokalusikallinen kuppiin ja kiehuvaa vettä päälle. Anna hautua hetken ja siivilöi sitten. Lisää hunajaa ja juo kurlaten kurkkua. Toimii.

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2018

   Hei mahtavaa – kiitos vinkistä! Enpäs olekaan aikaisemmin tällaisesta kuullutkaan, mutta täytyy testata! 🙂

   Vastaa
 2. Saara 19.08.2018

  En ole käynyt Basbasissa mutta aikomuksena on ollut kyllä mennä! Olen käsittänyt että pöytävarauksen saaminen voi olla hieman haasteellista? Toivon mukaan natsaisi joku päivä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.08.2018

   On kyllä valitettavasti todella haasteellista ja nettivarauksia pitää oikein kytätä, jos meinaa saada. Joskus kannattaa extempore kysyä varauksia samalle illalle, joskus voi nimittäin onnistua. Mutta aina kannattaa yrittää, meilläkin lopulta tärppäsi 🙂

   Vastaa
 3. Mm 19.08.2018

  Sinkkitabletit lyhentävät flunssan kestoa. Muista vain tarkistaa, että ovat oikeanlaisia eli sisältävät sinkkiasetaattia, ei sinkkisitraattia. Edelliset lyhentävät flunssaa selvästi, jälkimmäiset eivät yhtään. Pikaista paranemista!

  Vastaa
 4. Pi 19.08.2018

  Vanha kunnon valkosipuli auttaa flunssaan.

  Vastaa
 5. Haidi 20.08.2018

  Me käytiin kaverien kanssa testaamassa ja ruoka oli kyllä ihanaa, tosin jälkkäri hienoinen pettymys muuten niin upeiden ruokien jälkeen 🙂 silti pitää kyllä uudelleen päästä! Kalliossa Wino on myös todella hyvät ruuat ja viinit, suosittelen testaamaan! Flunssaan raasta tuoretta inkivääriä mukiin, päälle hieman hunajaa ja puolikkaan/kokonaisen sitruunan mehu. Sitten loppu kuumaa vettä!

  Vastaa
 6. K-R 20.08.2018

  Sinkki-tabletit, mitä saa yliopiston apteekista aniksen makuisena tai fluzink-suihke.

  Vastaa
 7. Mari 21.08.2018

  Hei! Ehdotan flunssan torjuntaan apteekista saatavaa Coldzyme suihketta. On auttanut mulla pari kertaa katkaisemaan kurkkukivun ja pahemman flunssan tulon. Mulla on nykyään sitä aina kaapissa. Vahva suositus tälle siis.

  Vastaa