SYKSYN 2017 SUOSIKKIASUT

Tämän syksyn ja viime syksyn muodista voi helposti bongailla samoja elementtejä. Isoimpana trendinä varmastikin ruukuosi, joka oli kovasti pinnalla jo viime syksynä. Keräsin tähän postaukseen kahdeksan suosikkiasuani viime syksyltä, jotka jokainen ovat sellaisia, jotka mielelläni pukisin päälleni vieläkin. Mikä asuista on sinun suosikkisi?

1. Sukkabootseissa

Sukkabootsit olivat ehdottomasti oma suosikkitrendi viime syksyltä. Sukkabootsit jakoivat hurjasti mielipiteitä, mutta omaan silmääni ne näyttivät todella hyviltä – ja näyttävät edelleen! Täydellinen valinta erityisesti erilaisten mekkojen ja hameiden kanssa.

(alkuperäinen postaus ”Outfit from NYC” löytyy täältä!)

2. Lateksipökysyt

Yksi viime syksyn nouseva trendi oli kiiltonahka. Itse metsästin vaatekaappiini kiiltonahkaiset housut (kuvissa) sekä kiiltonahkaisen minihameen (asukuvat minihameen kanssa löydät täältä). Kiiltonahka on itsessään hyvin räväyttävä materiaali, joten sen kanssa halusin yhdistää pehmeämpiä ja klassisempia materiaaleja sekä värisävyjä, jotta asukokonaisuus pitäisi tyylikyytensä.

(alkuperäinen postaus ”Tehdäänkö yhteistyötä” löytyy täältä!)

3. Korkeavyötäröiset ruutuhousut

Nämä Zaran korkeavyötäröiset housut olivat ehdottomasti yhdet käytetyimmistä housuistani viime vuonna. Ei pelkästään trendikkyyden vaan myös istuvuutensa puolesta. Kuvissa näkyy myös tuo ihana Guccin samettilaukku sekä roikkuvat pallokorvakorut, jotka molemmat olivat isoja trendijuttuja viime syksynä.

(alkuperäinen postaus ”The comfiest pants I have ever owned” löytyy täältä!)

4. Ruutumini + printtipaidat

Printtipaitai tuo hieman nuorekkuutta asukokonaisuuteen ruutuhameen kanssa. Tässä asussa edelleen paljon elementtejä, joista tykkään hurjasti – pukisin päälleni heti uudestaan!

(alkuperäinen postaus ”New York ensikertalaisen silmin” löytyy täältä!)

5. Pallokuosi

Ruutukuosin ohella pallokuosi oli viime vuoden toinen todella kuuma trendi. Itse alan jo olla hieman kyllästynyt pallokuosiin, vaikka siitä toki tykkään ja edelleen käytänkin. Viime syksynä tuli käytettyä sukkabootsien ohella paljon myös ylipolvensaappaita. Tänä vuonna saappaat ovatkin muodikkaampi vaihtoehto sukkabootseille.

(alkuperäinen postaus ”Työasu + iso kiitos” löytyy täältä!)

6. Leopardi

Tänä vuonna eläinkuosit (varsinkin leopardikuosi) ovat todella trendikkäitä. Itse olen aina tykännyt leopardikuosista ja käyttänyt sitä oli se sitten muodissa tai ei. Viime vuonna yhteistyön tiimoilta pääsin pukeutumaan tähän superihanaan kissamekkoon, joka on edelleen yksi suosikki!

(alkuperäinen postaus ”Leopard love” löytyy täältä!)

7. Vyötetty

Monissa viime vuoden asukuvissa, kuten tässäkin, näkyy syksyn ehdoton ykkösasuste; Guccin vyö! Itse rakastuin niin hurjasti tähän nimenomaiseen vyöhön, että hankin sen kahdessa sävyssä. Viime vuonna (kuten tänäkin vuonna) oli trendikästä kietoa vyötäröille erilaisia vöitä ja tällä tavoin tuoda vähän mielenkiintoa ja muotoa asukokonaisuuksiin. Yksi oma suosikki oli nimenomaan laittaa vyö bleserin päälle, kuten näissä kuvissa näkyy.

(alkuperäinen postaus ”Guccin vyö käytössä” löytyy täältä!)

8. Jakkupuku

Jakkupuvut olivat (ja ovat edelleen) todella trendikkäitä. Näissä kuvissa yksi viime syksyn suosikkini – Zaran mustavalkoinen ruutukuosillinen jakkupuku. Jakkupuku on loistava ja monikäyttöinen vaatekappale, sillä housuja ja jakkua voi käyttää myös erikseen muiden vaatteiden kanssa.

(alkuperäinen postaus ”Plaid pantsuit” löytyy täältä!)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Henna 26.08.2018

  Hei. Mitä kokoa sinulla on Guccin vyöt? Pähkäilen kahden koon välillä kun toivoisin vyön olevan mahdollisimman monikäyttöinen

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.08.2018

   Mietin itsekin juuri tätä monikäyttöisyyttä (että voi käyttää sekä vyötäröllä että lanteilla) vyötä hankkiessani ja minulla on muistaakseni tuo musta vyö koossa 70. Punainen on puolestaa hieman pienempi (65), koska sitä käytän ainoastaan vyötäröllä 🙂

   Vastaa
 2. Tiina 27.08.2018

  Hei Metti! Sulla on kyllä Suomen paras tyylitaju, just sayin’ 🙂 kaikki asut on ihan superihania.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.08.2018

   Voi kiitos paljon Tiina <3 Ihanaa uutta viikkoa!

   Vastaa
 3. Jenni 30.08.2018

  Tykkään tyylistäsi todella paljon ja nämä kaikki asut on sellaisia, jotka voisin itsekin pukea! Suosikkini ovat kuitenkin iki-ihana leopardimekko sekä pallomekko ylipolvensaappailla ja bleiserillä. Kesäisemmistä mekoista saa tuolla tavalla kivasti syksyyn sopivia 🙂 Tykkäsin tästä postauksesta paljon! Olisi kiva nähdä tämän tyyppisiä asukoosteita enemmänkin 🙂

  Vastaa