PARISUHDEPERJANTAI

Zara Blazer & Top / Tiger of Sweden Jeans (cut them myself) / Prada Bag / H&M Sunglasses / Alighieri Earrings / Louis Vuitton Necklace / Zara Heels

Ihanaa perjantaita kaikille! Viikko on tuntunut jostain syystä todella pitkältä, joten en voisi olla iloisempi, että viikonloppu alkaa tänään. Parin päivän rentoutuminen (ja pitkään nukkuminen) tulee tarpeeseen, jes! Meillä oli kylläkin mieheni kanssa ihana aloitus viikonlopulle tänään, kun kävimme yhdessä aamiaisella sekä sen jälkeen pelaamassa sulkapalloa. Päätimme muutamia viikkoja sitten, että haluaisimme ottaa tavaksi tehdä jokaisesta perjantaista ”meidän päivän”. Tämä tarkoittaisi, että tekisimme aina perjantaisin jotain kivaa yhdessä. Jotain sellaista, mihin normaalisti ei ole aikaa, kuten esimerkiksi mennä päiväleffaan, lounastaa pitkään, sportata yhdessä tai tehdä sitä mikä juuri silloin tuntuu hyvälle. Tämä on ensimmäistä kertaa mahdollista nyt, kun molemmat lapsemme ovat päiväkodissa ja meillä molemmilla työt, joiden menoja pystymme pitkälti itse suunnittelemaan ja päättämään. Elämäntilanne tulee varmasti taas jossain kohtaa muuttumaan, joten nyt kun on mahdollista, nautimme tästä kahdenkeskeisestä luksusajasta täysin rinnoin <3

Eilisessä postauksessa vilahtikin jo tämä kuvissa näkyvä asu, mutta halusin jakaa vielä muutamia kuvia tästä mielipiteitä jakaneesta lookista. Instagram-storyn puolella kyselin saako pyöräilyshortsit teiltä ruusuja vai risuja ja lopputulos oli aika selvä – risuja tuli! Itse kuitenkin tykkään lookista paljon! Varsinkin kun pyöräilyshortsit yhdistää siistin bleiserin ja korkojen kanssa, lopputulos on mielestäni (yllättävänkin) tyylikäs? Mutta ymmärrän toki ettei nämä kynityt housut monille kolahda.

Nyt lähden ruokakauppaan ja toivottelen teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Pictures: Kaisa Turunen / edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *