Printtien sekoittelua

Zara Top, Skirt & Boots / Gucci Bag / Alighieri Earrings / Ray Ban Sunglasses

Edellisessä postauksessa esittelin kahdeksan suosikkiasuani viime syksyltä. Oli hauska huomata miten paljon elementtejä viime vuoden muodista löytyy vielä tänäkin vuonna. Viime vuoden asuista pystyi selvästi huomaamaan ihastukseni ruutukuosiin eikä roihuava rakkaus tätä ihanaa kuosia kohtaan ole loppumassa vielä tänäkään vuonna. Mikä poikkeaa viime vuodesta, tänä vuonna on värit ovat ehdottomasti enemmän pinnalla sekä myös erilaisten printtien sekoittelu. Esimerkiksi kukkaprintti yhdistetään yleensä vahvasti kevääseen ja kesään, mutta nyt se on varsin suosittu myös syksyllä. Omasta mielestäni syksyyn sopivatkin täydellisesti hieman tummemmalla pohjalla olevat kukkakuosit, sillä niissä on ihan eri tavalla syksyfiilistä kuin vaaleissa kuoseissa.

Tällä kertaa yhdistin trendikkään kukkakuosisen yläosan viime vuonna hankitun ruutuhameen pariksi. Jalkaan vielä hetken it-kengät, eli valkoiset bootsit, jotka omasta mielestäni istuvat asukokonaisuuteen täydellisesti! Jotta printtien ihana sekamelska olisi taattu, yhdistin asuun vielä Guccin ruskean printtilaukun. Ehkä jonkun mielestä asukokonaisuus on hot mess, mutta omaan silmääni printtien sekoittelu toimii kivasti.

Photos: Kaisa Turunen / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

  1. pauliina 27.08.2018

    Ihana asu! Olen kyllä niin fiiliksissä ja onnellinen kun syksylle on paljon kukkakuosia. 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 28.08.2018

      Kiitos paljon! 🙂 Niin mäkin – kukkakuosi on iiihana!

      Vastaa
  2. An 28.08.2018

    Hei! Haluaisin tietää, että onko teidän olohuoneen matto Ikeasta? 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 28.08.2018

      Moikka! Ei ole Ikeasta – tällä hetkellä meillä on olohuoneessa valkoinen matto, joka on ostettu mattoihin erikoistuneesta Helma -nimisestä liikkeestä. Aikaisemmin meillä oli olohuoneessa harmaa matto, joka on puolestaan Classic Collectionin ja ostettu Zarro-nimisestä sisustusliikkeestä 🙂

      Vastaa
  3. Maarit 28.08.2018

    Ihana kukka paita!Harmi ettei meillä ole täällä pohjosessa Zaraa ja Mangoa,jotta pääsisi kokeileen vaatteita!Kiitos kovasi postauksista!Olisikohan sinulla mahdollista tehdä vaikka syys postausta H et M vaatteista?

    Vastaa
    • Metti Forssell 28.08.2018

      Kiitos Maarit! Varmasti tulee näkymään H&M.n vaatteita syksyn mittaan 🙂 Ja hei – nykyäänhän Zaralla ja Mangolla on nettikaupat, jos sieltä haluaa jotain tilailla on se nyt mahdollista 🙂

      Vastaa