PYÖRÄILYSHORTSIT – UHKA VAI MAHDOLLISUUS?

Tässä trendi, joka taatusti kohauttaa ja jakaa ihmisten mielipiteet jyrkästi. Kyseessä on trendi, joka ehkä (kuka tietää) voi kasvaa yhtä isoksi boomiksi kuin legginssit aikoinaan – nimittäin pyöräilyshortsit! Pintaa nuolevat polven yläpuolelta pätkästyt tiukat housut ovat tällä hetkellä kovassa huudossa. Kyseinen trendi ei saa sydäntäni pompahtelemaan innostuksesta, mutta en sitä missään nimessä kammoksukaan. Pitkissä piukoissa shortseissa on mielenkiintoa ja leikkisyyttä. Tästä trendistä innostuneena päätinkin antaa yhdille vähälle käytölle jääneille farkuilleni uuden elämän leikkaamalla ne lyhyiksi ”pyöräilyshortseiksi”. Mielestäni uusia trendejä on hauskaa kokeilla vaikka ne poikkeisivatkin täysin omasta perustyylistä. Tykkään lookista nyt, mutta luulen silti, että vuoden päästä kuvia katsellessani ihmettelen suuresti mitä olen päälleni laittanut…

Mitä mieltä te olette pyöräilyshortsi-trendistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Teea 23.08.2018

  No ei kyllä nappaa. Ehkä toimisi toisenlaisessa yhteydessä. Tämä ei vaan toimi

  Vastaa
 2. Veera 24.08.2018

  Ihan huippua voin suoraan pyörälenkin jälkeen käydä kaupassa ja joku voi erehtyä luulemaan että olen vain muotitietoinen jos heitän vaan paidaksi jonkun muun kuin urheilutopin? Haha, no ei mutta ainakin sinun päälläsi sait näyttämään todella tyylikkäältä tuon bleiseri ja pyöräilyshortsi yhdistelmän!

  Vastaa
 3. Onhan näitä eri mittaisia legginssejä nähty ja itselläkin monet kaapissa. Itse pidän kylläkin vain sellaisia, joissa polvet jää piiloon. Tykkään oikein kovasti pitkän tunikan kanssa – haluan pepun piiloon. Kaikissa näissä trikoohousuissa on suuri vaara näyttää sukkahousuilta ja siksi mielestäni täytyy aina saada peppu piiloon, oli sitten pulska tai hoikka.

  Vastaa