HEHKUVAN PUNERTAVA SILMÄMEIKKI

Tykkään paljon luonnollisesta meikistä, mutta sitä vastoin tykkään myös näyttävistä meikkilookeista. Eri tilaisuuksiin sopivat erilaiset meikit ja itse rakastan sekä luonnollisia että näyttäviä lookeja. Kesällä käytin meikkiä yleisesti hyvin vähän, mutta muutamaan otteeseen tein itselleni hieman näyttävämmän meikin. Olen tällä hetkellä aivan hurmaantunut punertavansävyisiin luomiväreihin, jotka tuovat mielestäni upeaa hehkua ja uutta ilmettä kasvoille. Tykkään erityisesti eri oranssin-, punaisten- sekä pronssinsävyistä luomilla. Joka kerta kun tällainen hehkuvan punertava meikki näkyi instagram storyssani, sain teiltä valtavasti kysymyksiä käyttämistäni tuotteista. Sen vuoksi ajattelinkin jakaa nyt blogin puolella tietoa tällä hetkellä käytössäni olevista meikkituotteista sekä antaa vinkkejä tämän hehkuvan silmämeikin tekoon.

Silmämeikin teko kannattaa aina aloittaa levittämällä luomelle silmämeikin pohjustustuote (itselläni tällä hetkellä käytössä MACin 24-hour-extend eye base). Luomenpohjustuksella saa silmämeikkiin kestoa ja pysyvyyttä. Värisävyt tulevat kirkkaammin esille sekä luomivärit yksinkertaisesti pysyvät paremmin ja pitkäkestoisemmin luomella.

Pohjustuksen jälkeen levitän koko luomelle vaaleaa sävyä (esimerkiksi kuvan 5. paletin vaaleimpia sävyjä.) Valitsen joko mattasävyn tai helmiäissävyn riippuen minkälaisen lopputuloksen haluan saada.

Tämän jälkeen levitän astetta tummempaa sävyä luomivakoon. Tähän käytän yleensä lämpimän ruskean sävyä (esim 2. paletin lämpimän ruskea sävy tai 1. paletin vasemmanpuoleiset sävyt) Jos haluan todella hohtavan meikin saatan myös kuvassa näkyvää YSL.n paletin kultasen sävyä luomivakoon tai hohtavaa H&M pronssin sävyistä hohtavaa luomiväriä.

Silmämeikiin syvyyttä ja näyttävyyttä saadaan lisäämällä tummempia sävyjä luomen ulkonurkkaan. Punertavaa meikkilookia luodessa tykkään sekoittaa silmän ulkonurkkaan kuvassa näkyvän paletin kahta tumminta sävyä (tummin viininpunainen + tummanruskea). Käytän tummimman luomivärin levittämiseen ohutta sivellintä, jotta saan luomelle mahdollisimman tarkasti tehtyä haluamani muodon. Itse tykkään  hieman venytetystä, soikionmuotoisesta mallista. Kun haluttu muoto sekä luomivärin tummuus on saavutettu muista häivyttää silmämeikki isommalla siveltimellä!

Lisään vielä hehkuvaa pronssinsävyä sekä tummanruskeaa luomiväriä hennosti alaluomelle. Entistä intensiivisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi voi halutessaan käyttää alaluomella kajaalia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.