#FLOWFESTIVAL2018

Eilen oli Flowpäivä. Ah, niin superkiva päivä olikin <3 Vietimme ystäviemme kanssa ensin päivää meillä. Teimme yhdessä ruokaa, kippistelimme ja loihdimme festarimeikkejä. Vatsat kippurassa naureskellen ilta vierähti kuin siivillä, joten saavuimme festarialueelle vasta alkuillasta. Kerkesimme kuitenkin hyvin kuunnella haluamiamme eri keikkoja, mm. Anna Puu ja loppuillasta lauantain pääesiintyjä Arctic Monkeys. Nyt jalat ihan superkipeät eilisestä tanssimisesta, mutta it was so worth it. Flowssa on aina ihan maaginen tunnelma, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Ainoastaan jäi harmittamaan, ettemme onnistuneet saamaan lippuja kuin eiliselle lauantaille, tosi mielellään olisin voinut mennä vielä uudestaan tänään. No ensi vuonna hyvissä ajoin liikkeellä!

Kiitos ihanat ystäväni täydellisestä illasta, oli ihan parasta <3 Ja kiitos myös teille kaikille, jotka tulivat juttelemaan. Oli kiva tavata ihmisiä, jotka päivittäin seurailevat tekemisiäni eri somekanavissa. Kiitos ihanasti sanoistanne ja tuesta, ootte best <3

FLOWASUNI: Zara Dress / &Other Stories Denim Jacket Louis Vuitton & Mango Necklaces / Valentino Bag / Aldo Boots

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Merimiehen vaimo 12.08.2018

    Ihanan pirteät kuvat 🙂

    Vastaa