PRESSITILAISUUKSIA JA TUOTELANSEERAUKSIA

Zara Top / H&M Skirt / Chanel Bag / Jimmy Choo Pumps

Yksi tämän työn ihanista puolista on kunnia osallistua erilaisiin lehdistö- ja pr-tilaisuuksiin, joissa pääsee ensimmäisten joukossa tutustumaan kaikkiin uusiin tuotteisiin ja erilaisiin tuotelanseerauksiin. Erilaisissa pr-tilaisuuksissa pääsee myös treffaamaan ihania kollegoja ja muita alan toimijoita ja vaihtaa kuulumisia inspiroivien ihmisten ympäröimänä.

Syksy on luonnollisesti erityisen kiireistä pr-aikaa, sillä tähän aikaan vuodesta lanseerataan paljon uutuustuotteita markkinoille. Juuri äsken palasin kotiin H&M.n Studio -malliston lanseeraustilaisuudesta (ig-storyssa lisää materiaalia sieltä) ja muistin, etten ollutkaan vielä julkaissut näitä kuvia viime viikon Lancomen tilaisuudesta Kulosaaren Kartanolta. Tilaisuudessa pääsimme tutustumaan niin Lancomen ruusuisiin uutuustuotteisiin kuin ihastelemaan heidän tuttuja, ikonisia tuotteitaan. Uutuustuotteista erityisesti mieleeni jäi Lancomen todella hienojakoinen kasvosuihke, joka sisältää kasvoja luonnostaan pehmentäviä ainesosia, kuten esimerkiksi ruusuvettä. Tämä luksussuihke tuo ihanan pehmeyden, raikkauden ja ihanan ruusun tuoksun kasvoille – must have tuote!

Pics of me: Hanna Väyrynen

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Elli 31.08.2018

    Hei! Mitä tuotteita käytät hiuksiisi? Olisiko sinulla suositella jotain tuuheuttavaa suihketta, hyvää hiuskiinnettä tms? Hiuksesi ovat aina niin kauniit 🙂

    Vastaa
  2. Elli 01.09.2018

    Hei! En tiedä lähtikö aiempi kommenttini joten laitan nyt varuilta uuden, eli olisiko sinulla suositella jotain hyviä hiustuotteita; volyymiä antavia suihkeita, hiuskiinteitä yms? Sulla on aina niin kauniisti hiukset 🙂

    Vastaa