VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ VS SYKSYINTOILIJA

Acne Sweater / Theory Skirt / Alighieri Earrings / Chanel Bag / Christian Louboutin Heels

Kuka muu fiilistelee tätä ihanaa syksyn alkua? Näin instagramissa muutama päivä sitten hauskan memen, jossa oli kuvattuna kaksi tämän hetken ihmistyyppiä; toisessa kuvassa tyyppi oli pelkkä esiliina päällä grillailemassa takapihan terassilla kun taas toisessa kuvassa hän istui kynttilöiden ympäröimänä olohuoneessa paksujen vilttien alla teekuppi kädessä. Haha. Nämä tilanteet kuvasivat mielestäni hauskasti sitä, miten jotkut eivät millään halua päästää irti kesästä kun taas toiset jo fiilistelevät syksyjuttuja vähän turhankin innokkaana ottaen huomioon, että ulkona lämpöasteet pyörivät vielä noin parinkympin hujakoilla.

Itse rakastan syksyä, joten myönnän kuuluvani tähän jälkimmäisenä mainittuun ”lajityyppiin”. Olen varsinainen syksyintoilija ja myönnän jo useina iltoina syttäneeni kodin täyteen tunnelmallisia kynttilöitä ja käpertyneeni pehmoisiin viltteihin. Oh well… Kuluneella viikolla lähdin myös muutamaan otteeseen aivan väärillä (lue liian kuumilla) vaatteilla ulos, koska toiveikkaana ajattelin cashmereneuleiden ja pitkien bootsien olevan jo oikeanlainen asuvalinta tähän vuoden aikaan.

Olen kuitenkin päässyt jo hieman fiilistelemään syksyn pukeutumista yhdistämällä näitä rakastamiani paksuja neuleita kevyempien alaosien kanssa. Kuvissa yksi suosikkilookini, kun yhdistin paksun off-shoulder neuleen kevyen silkkihameen pariksi. Tykkään hurjasti asukokonaisuuden kontrastista, jossa muhkea tumma neule kohtaa vaalean silkkihameen keveyden.

Toimiiko teidän mielestänne neuleen ja silkkihameen yhdistelmä keskenään? Entäpä kumpaan ”lajiin” te kuulutte; vielä-on-kesää-jälkellä vai syksyintoilija -tiimiin?

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Heidi 03.09.2018

  Ihana yhdistelmä, toimii!! Olen itse ehdottomasti kesätyyppi. Onneksi on vielä näin lämmintä ja muoti antaa myöten pukeutua kesäisiin kukkamekkoihin villavaateiden kera : )

  Vastaa
 2. C 03.09.2018

  Syksyintoilija-tiimiläinen täällä! Pitää yrittää selvitä kynttilöillä vielä pari viikkoa, kun ei uskalla pistää takkaan tulta ilman nuohoojan käyntiä (ei tietoa koska edellisillä asukkailla on käynyt täällä nuohooja). Paksuimmat neuleet on jo valmiina odottamassa, mutta ihan vielä en oo uskaltanut niitä käyttää:-D

  Vastaa
 3. sade 04.09.2018

  Ihana asu! Tiedätkö, saako Alighierin korviksia ostettua Suomesta? Jos ei niin mistä olet hankkinut omasi? 🙂

  Vastaa