KESÄASU

&Other Stories Denim Jacket / Zara Dress / H&M Hat / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Hermes Sandals

Toivottavasti teidän viikonloppu on alkanut kivasti? Meillä oli eilen touhukas ilta lasten kanssa, kun vietimme illan kolmisin. Ulkoiltiin ja leikittii koko ilta <3 Lilia on myös pitkään toivonut, että leipoisimme jotain yhdessä, joten eilen illalla päätin tehdä yhdessä lasten kanssa pannukakun (koska nopea ja helppo!). Keittiö oli aika pommi meidän leivontasession jälkeen, mutta lapset tykkäsivät ja pannukakausta tuli hyvää – win win!

Nyt makoilen sängyllä ja pyörittelen päässäni illan asuvalintaa. Se ois nimittäin Flow tänään! En ole kerennyt vielä yhtään miettiä mitä päälleni laittaisin… Tämän hetkinen fiilis sanoo, että pue päällesi jotain tosi mukavaa ja rentoa, mutta katsotaan mihin päädyn. Varmaan juuri vastakohtaan – hah! Jos teillä on ehdotuksia, laittakaa ihmeessä tulemaan kommenttiboxin puolelle 🙂 Kohta muutama ystäväni tulee meille ja voimme aloittaa flowhun valmistautumisen yhdessä – jee! Päivän menoa ja illan tunnelmia päivittelen ig-storyyn, joten sieltä voitte halutessanne seurailla meidän menoa.

Kuka muu on tänään flowssa? Tulkaa vetäisemään hihassa jos törmäillään! 🙂  Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Photos: Alexa Dagmar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Saaga 11.08.2018

    Ihana asu, taas kerran ?

    Vastaa