SUOSIKKIPOIMINNAT KESÄALESTA

1. Zara / 2. Chloé / 3. Fendi / 4. Zara / 5. Isabel Marant / 6. Zara

Alennusmyynneissä helposti hullaantuu ja tulee ostettua tuotteita, joiden hankkiminen saattaa jälkeenpäin harmittaa. Miksi alekaupoilla usein tulee hutiostoksia? Onnistuneimmat alehankinnat tehdään silloin, kun niitä on pohdittu tarkkaan. Kannattaakin siis jokaisen käteesi nostaman tuotteen tai ostokoriin klikkaaman tuotteen kohdalla kysyä itseltään “tarvitsenko todella tätä tuotetta?”.

Yleissääntönä suosittelen alesta silmäilemään klassisia ja ajattomia vaatekappaleita, sillä niillä on käyttöä moniksi vuosiksi eteenpäin. Toisaalta jos jokin tämän hetken trendijuttu jäi ostamatta normaalihintaisena (ja jäi jälkeenpäin harmittamaan), alesta on hyvä mahdollisuus löytää trendijuttuja paljon edullisemmin. Aleista kannattaa bongailla myös hyvistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, kuten näin kesäaleista esimerkiksi pellavasta tai silkistä valmistettuja tuotteita. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat yleensä astetta hintavampia, joten niissä jo muutamankin kymmenen prosenttivähennykset tuntuvat mukavasti hinnassa. Hyviä alelöytöjä ovat tietenkin myös sellaiset tuotteet, joihin ei  normaalihintaisena olisi välttämättä varaa tai halua paljoa niin paljoa panostaa, esimerkiksi unelmiesi designerlaukku tai -kengät.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.