KIIREELLÄ KASATTU KESÄILLAN ASU

Massimo Dutti Jumpsuit / Louis Vuitton Earrings / Hermès Bag / Zara Heels

Vanhemmat – tiedättekö sen tunteen kun olette lähdössä viettämään iltaa ja teidän täytyisi valmistautua samalla kun lapsi/lapset pyörivät jaloissanne? Varmasti monille vanhemmille varsin tuttu juttu – toisella kädellä suditaan poskille punaa ja toisella kädellä keksitään jotain virikkeitä pikkuisille, jotta olisivat edes hetken rauhassa. Minulle tällainen tilanne on varsin tuttua ja tapahtuu lähes aina kun olen lähdössä jonnekin. Mieheni saa kyllä käydä suihkut ja hoitaa omat ”laittautumisensa” täysin rauhassa, mutta mamman meikit ja korurasiat kiinnostavat sitten senkin edestä. Oma taktiikkani on heittää kylpyhuoneen lattialle iso korurasia, joka on täynnä erilaisia koruja joita en enää käytä. Lasten niitä selvitellessä ja ihastellessa saan usein pelastettua itselleni kaksi minuuttia.

Viimeksi muutama viikko sitten olin lasten kanssa yksin kotona ja tarkoitus oli lähteä ystävien kanssa syömään myöhemmin illalla. Päälleni valikoitui kuvissa näkyvä look, jonka kasasin yhteen muutamassa minuutissa. Vanha Massimo Duttin luottohaalari on edelleen suosikkini ja valitsen sen päälleni usein silloin jos en kerkeä miettimään pukeutumistani kovin pitkään. Haalari on aina naisellisen klassinen, mutta samalla trendikäs valinta moniin eri tilanteisiin. Varsinkin valkoisessa värissä haalari on kesäinen ja ihanan raikas! Minua ei usein nähdä hiukset kiinni, mutta tuolloin minulla ei ollut aikaa alkaa kihartamaan hiuksiani – ja toisaalta hyvä niin, sillä mielestäni tiukka nuttura tuo kivasti kasvoja esille ja oli muutenkin piristävän erilainen vaihtoehto itselleni. Koska haalari ja nuttura olivat molemmat varsin hillittyjä valintoja, halusin tuoda lookiini vähän räväkkyyttä asusteilla – siksi valitsin isot kultaiset korvakorut sekä ihanan oranssin laukun. Mitä mieltä olette lookista?

Tänään vietetään pikkuveljeni rippijuhlia ja taidanpa laittaa tämän saman asukokonaisuuden myös sinne… Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille <3

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

34 kommenttia

 1. Eerin 01.07.2018

  Ihana kesä-look, niin fresh! <3 nyt on varmaan pakko laittaa valkoinen haalari omalle ostoslistalle 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos paljon Eerin! <3 Valkoinen haalari on niin täydellinen asu kesään <3

   Vastaa
 2. Sannamari 01.07.2018

  Ihan superkaunis asu. Mahtava kokonaisuus kaiken kaikkiaan 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos Sannamari <3 Kesäinen look ja vähän vaihtelua itselleni kun hiukset kiinni 😀

   Vastaa
 3. tj 01.07.2018

  Heippa, seurailen ihanaa blogiasi ja teidän podcastia säännöllisesti, joten pahoittelut näinkin itsekkäästä ensimmäisestä kommentista, mutta mikä paikka tämä on? (näyttää ihanalta first look-kuvauspaikalta, please sano että tämä on Helsingistä)

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Eipä mitään, aina saa kommentoida ja kysyä mitä vaan 😀 Kuvat on otettu Säätötalon edessä Helsingissä. Paikka löytyy vähän Tuomikirkon takaa, Krunikkaan päin 🙂

   Vastaa
 4. Jutta 01.07.2018

  Katselin kuvia ja mietin miten näytät ihan erityisen kauniilta (mitä näytät ihan aina). Sulle sopii aivan mielettömän kauniisti niskanuttura. Upea.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos paljon Jutta! <3 Täytyy itsekin sanoa, että vaihtelu virkistää ja on ihana pitää hiuksia välillä kiinni. Kasvot tulevat paremmin esille kun ei ole aina tukkapeuhko pyörimässä edessä 😀

   Vastaa
 5. Eliza 01.07.2018

  Ihanan naisellinen asu. Ensimmäistä kertaa näkyy, että sulla on lantio. Ja tuo laukku -Ah! Ihana. Paras asukokonaisuus mitä olen sulta nähnyt. Kaunis ja itsevarma look. 10 points.

  Vastaa
  • Eveliina 02.07.2018

   En voi olla tarttumatta tähän kommenttiin hoikkana naisena. Musta on vähän harmillista, että ihmiset kuvittelee hoikat naiset muodottomina ”tikkuina”. Tosiasia kun nähdäkseni on se, että nimenomaan hoikan naisen kropasta voidaan puhua kurvikkaana, koska itsekin olen tiimalasi. minusta tikun ja tiimalasin välillä on huomattavan kurvikas ero 😉 ja muodoilla tarkoitan rintoja ja lantiota, en ”uimarengasta” vyötäröllä.

   Vastaa
   • Metti Forssell 02.07.2018

    Kiitos kommentistasi Eveliina! Itse en ymmärtänyt/ottanut Elizan kommenttia laisinkaan loukkaavana, vaikkakin ymmärrän hyvin pointtisi. Olen tottunut että muotojani kommentoidaan eikä minua se haittaa ollenkaan – olen tyytyväinen ja täysin sinut oman kroppani kanssa 🙂 Mutta ymmärrän hyvin mitä tarkoitat ja olen samaa mieltä, että ikävistä ennakkoluuloista pitäisi päästä eroon. (enkä tälla tarkoita, että Eliza tarkoitti kommentillaan mitään ennakkoluuloista tai ikävää)

    Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos Eliza! <3 Tykkään itsekin lookista paljon! Ja tuo laukku on kyllä ihana ja sopii musta just valkoisen haalarin kanssa hyvin 🙂

   Vastaa
 6. pauliina 01.07.2018

  Onpa kaunis asu! Yksinkertaisen kaunis, laukku tekee asusta mielenkiintoisen ja kruunaa asun.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos kovasti Pauliina <3

   Vastaa
 7. Saga 01.07.2018

  Tosi kaunis! Ja wau vielä sille, jos kehitit asun nopeasti ? Kuulostaa kyllä tutulle tuo, että mies saa hoitaa oman lähtemisensä varsin rauhassa ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos Saga! <3 Hahah no niimpä mikä siinä onkaan, että miehet saavat aina laittautua ihan rauhassa, kukaan ei roiku jaloissa. Voisiko siihen vaikuttaa se, että miehen laittautuminen kestää muutamia minuutteja kun naisilla aikaa laittautumiseen voi vierahtää hiiitusen enemmän..? 😀

   Vastaa
 8. Anni 01.07.2018

  Täydellinen look. Olisi ollut väärin jättää hiukset auki noin näyttävän selkämyksen vuoksi☺️ Olisi kiva nähdä lisää kampauksia, joissa hiukset kiinni.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos Anni! <3 Minulla on melkeen aina hiukset auki, joten tykkäsin itsekin, että tiukka nuttura oli piristävää vaihtelua 🙂 Ehdottomasti siis tulevaisuudessakin enemmän hiuksia kiinni – nyt pitää alkaa opettelemaan vaan erilaisia kampauksia 😀

   Vastaa
 9. Jade 01.07.2018

  Ihan mielettömän kaunis asu ? Melkein Haukion henkeä kun näin kuvat ja nuttura sopii täydellisesti tuohon asuun sekä oranssi laukku, niin raikasta ja tyylikästä ? Ja jos saan vastata niin kuvauspaikka kaiketi on Säätytalon edessä Helsingin Snellmaninkatu 9-11 ☺️

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Voi kiitos paljon ihanasta kommentista Jade <3 Tuo oranssi laukku sopii kyllä täydellisesti valkoisen parina <3 Ja kiitos – yleensä minulla on aina hiukset auki, mutta tiukka nuttura tuo kauniisti kasvot esiin ja on kivaa vaihtelua! Ja kyllä tuo on juurikin siitä Säätytalon edestä! 🙂

   Vastaa
 10. Hanne 02.07.2018

  Todell kaunis asu mutta miksi haalari on ihan rypyssä?? 😀 <3

  Vastaa
  • Emilia 02.07.2018

   Apua! Kuinka voi olla noin tarkka? Etkö lukenut postausta? Siinä kohtaa kun saa toisella kädellä sipaistua poskipunaa ja toisella lapsille hetkeksi tekemistä ei paljoa pikkurypyt kiinnostele. Ts. Ei kaikilla äideillä ole enää varaa tuollaisista murehtia vaikka silitys ehkä kruunaisikin jonkun silmissä kokonaisuuden.

   Vastaa
   • Metti Forssell 02.07.2018

    Kiitos Emilia! Minuakin ärsytti nuo rypyt, mutta en kerennyt alkaa haalaria enää uudelleen silittämään… 😀 #momlife

    Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos Hanne! Niimpä – ärsyttävää! Silitin kyllä haalarin, mutta en ollut silityksen jälkeen laittanut haalari roikkumaan henkariin (pöljä minä) niin se oli hieman rypistynyt. Sitten en kiireessä kerennyt alkaa sitä enää uudelleen silittämään. Mutta muakin ärsytti tämä sama asia 😀

   Vastaa
  • Niina 16.07.2018

   Lisäksi olisikohan tuo haalari pellavaa, joten matskun takia myös ”kuuluukin” olla ei-niin-sileä.. ihana asu kyllä!:)

   Vastaa
 11. Mh 02.07.2018

  Wow mikä look! Ja tuo laukku ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos paljon! Ja laukku on kyllä i h a n a <3

   Vastaa
 12. Petra 02.07.2018

  Kaunis asu! Blogihistoriasi kaunein :)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Ohho! Kiitos kovasti Petra <3

   Vastaa
 13. Mikaela 02.07.2018

  Mieletön look! ? Kaikki vaan matchaa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.07.2018

   Kiitos paljon Mikaela <3

   Vastaa
 14. Lina Simojoki 03.07.2018

  Kuinka ihana asu! ? Sulle sopii myös hiukset kiinni ja toi kampaus on tosi kaunis muutenkin ❤❤

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.07.2018

   Kiitos paljon Lina! <3

   Vastaa
 15. Anne 06.07.2018

  No huh,huh mikä upea look.En malttanut näin myöhemminkään olla kommentoimatta on nääs minun silmiini niin täydellinen asukokonaisuus ja sen kantaja.Hiukset kiinni sopii tähän asuun 10+

  Vastaa