THE KUKKAMEKKO

Cubus Dress / Chanel bag / H&M Sunglasses / Superga Sneakers

Olen tämän viikon lasten kanssa kolmistaan kotona, joten aikaa työskentelylle ei kovin paljoa ole. Olen yrittänyt tehdä hieman töitä iltaisin lasten mentyä nukkumaan, mutta päivän puuhasteluiden jälkeen alan itsekin olemaan jo niin loppu, että silmät vain painuvat kiinni.

Halusin kuitenkin tulla nopeasti jakamaan blogiini piristävät kuvat näin sadepäivän iloksi. Yksinkertainen kietaisumekko, joka ei näyttävän printtinsä vuoksi paljon asusteita tai koruja kaipaa. Olen yleisesti aika nirso printtien suhteen, mutta tässä kankaassa oli heti jotain mistä pidin kovasti – ehkä punaisen ystävänä tuo kahden eri punaisen yhdistelmä näyttää vain silmääni todella hyvältä. Mekon pariksi valkoiset raikkaat tennarit, jotka sopivat rentoon kesäpäivään kaupungilla.

Nyt kun on luvattu sadetta lähes koko viikoksi, tämä mama ottaisi lämpimästi vastaan vinkkejä mitä tehdä lasten kanssa sadepäivinä? Käymisen arvoisia paikkoja Helsingissä / pääkaupunkiseudulla? Kiitos <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Saga 03.07.2018

  Ihanat kuvat ja mekko!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Kiitos paljon Saga <3

   Vastaa
 2. T 03.07.2018

  Barbie-näyttely Kansallismuseossa
  Leikkiluola
  Lastenkaupunki
  Lasten elokuvat

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Kiitos vinkistä! Tuumasta toimeen 🙂

   Vastaa
 3. Matilda 03.07.2018

  Kävin eilen lasteni (4v ja 5v) kanssa Helsingin kaupungin museossa. Ihan mukava paikka ja helppo sijainti! Kiitos inspiroivasta blogistasi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Kiitos paljon <3 <3 ja hei mahtavaa – kiitos vinkistä!

   Vastaa
 4. Jade 03.07.2018

  Onkin todella kaunis kangas, onko siinä ihan vaaleanpunainen pohja? Ihana kyllä ja tuo mitä ihailen kovasti on nuo valkoiset tennarit leningin kanssa. Mahtava ja raikas upea kokonaisuus!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Moikka! Joo mekossa on kahta punaista, vaaleanpunainen pohja ja sitten kirkkaanpunaiset kuviot 🙂 Ja kiitos – mun mielestä valkoiset tennarit tuovat vähän rentoutta ja trendikkyyttä asukokonaisuuteen!

   Vastaa
 5. Bubbles 03.07.2018

  Tuo punainen Chanelin laukku on kyllä kaunis, ei yhtään niin mummomainen kuin musta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Kiitos 🙂

   Vastaa
 6. Marianne 04.07.2018

  Luonnontieteellinen museo? Sitten Helsingin keskustassa on joku lasten museo, mutta siellä en ole käynyt. Lintsillä on se akvaariohomma, mutta siitä tulee helposti mankua Lintsille.. 😀 Sisäleikkipuistot on parhaita, mutta ei niihinkään joka päivä voi mennä. Aurinkoisia päiviä (kuten tänään) saisi olla enemmän.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Kiitos tipseistä Marianne! <3 Kävimmekin eilen lasten kanssa Luomuksessa ensimmäistä kertaa ja kaikki tykättiin kovasti 🙂 Sea Life on myöskin hyvä idea sadepäiville 🙂

   Vastaa
 7. Elina 04.07.2018

  Tuo mekon ja valkoisten tennarien yhdistelmä on tosi kiva. En ymmärrä miksi minun on niin vaikea saada niitä päälle. Käytän mekkoa tai hametta joka päivä ja yhdistän niihin aina ballerinat tai korot. Ballerinat eivät sovi jalalleni ollenkaan, joten tennarityyli olisi varmaan hyvä minullekin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.07.2018

   Kiitos Elina – mäkin tykkään 🙂 Kannattaa vaan rohkeasti kokeilla! Saatat yllättyä miten hienohkonkin mekon kanssa sopii yhteen siistit tennarit, jotka kivasti tuovat rentoutta asuun 🙂

   Vastaa
 8. Margit Vesa 05.08.2019

  Wau! Upea kokonaisuus! Minkä valmistajan mekko on? Mistä voi ostaa??

  Vastaa