SULOISIMMAT KESÄMEKOT ALLE 30€

1. H&M 12,99€ / 2. Zara 19,95€ / 3. Fashion Union 17,95€ / 4. H&M 12,99€ / 5. H&M 29,99€ / 6. Zara 9,95€ / 7. Mint & Berry 19,49€

Huh hellettä! Voi että miten meitä suomalaisia hemmotellaan näillä aivan upeilla hellesäillä. Koko kesä on ollut säiden puolesta loistava, ainakin verrattuna viime vuoteen. Juuri päivittelin ystäväni kanssa sitä kuinka viime kesänä ei edes tullut paljon uusia kesävaatteita edes hankittua, sillä koko hellevaatteiden sijaan villapaita ja sadetakki oli parempi asuvalinta ulos astuessa. Nyt onneksi tuo kylmyys on vain muisto menneisyydestä, sillä nyt nautitaan kuumuudesta! Hellesäällä itse koen parhaimmaksi vaihtoehdoksi ehdottomasti mekon. Mekko on helppo vetäistä ylleen eikä erikseen tarvitse alkaa miettimään yhteensopivia ylä- ja alaosia. Mekko on myös ihanan ilmava ja rento, juuri sellainen vaate mihin haluaa kuumalla säällä pukeutua.

Yläpuolen kollaasissa muutamia omia suosikkejani nettikauppojen alesta. Kuinka upeita mekkoja todella edulliseen hintaan. Voisin laittaa kaikki kollaasin mekot päälleni vaikka heti. Kuten kollaasin valikoimasta huomaa omia kesäsuosikkejani ovat ehdottomasti raita-, pallo- ja kukkakuosi. Värisävyistä tällä hetkellä pisimmän korren vetävät klassinen sininen sekä piristävä keltainen. Mikä mekoista on sinun suosikkisi? Suorat linkit mekkoihin löydät kollaasikuvan alta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Tanja 18.07.2018

  Hei kiitos vinkeistä! Heti lähti nro 7 tilaukseen! : )

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.07.2018

   Kiva kuulla! Oi tuo raitamekko on niin kaunis. Itsekin mietin sen tilaamista 🙂

   Vastaa