VALKOINEN HELLEPÄIVÄN ASU

H&M Tunic & Hat / Caroline Svedblom Earrings / Ray Ban Sunglasses / Gucci Belt / Louis Vuitton & Pernille Corydon Bracelets / Rolex Watch / Flattered Slippers

Kotiuduimme hiljattain takaisin Suomeen, mutta blogini ja muut somekanavat elävät vielä hetken Belekin tunnelmissa. Eikä se haittaa, sillä koti-Suomessa saamme nauttia lähes yhtä kuumista hellepäivistä kuin lomallamme. Fiilis siis pysyy samana.

Meillä oli aika raskas yölento ja nyt väsy painaa kovaa päälle. Pyykkivuori on valtava ja jääkaappi tyhjä, joten perus lomajälkeisiä kotitöitä on suunnitteilla tälle päivälle. Hitaalla temmolla mennään, mutta mitäpäs se haittaa kun lomalla ollaan!  Ennen kotitöiden aloittamista haluan kuitenkin vielä mennä nauttimaan yhden kahvikupin parvekkeellemme kuumaan auringonpaisteeseen. Rakastan hellettä.

Ja hei pakko vielä sanoa, että eikö ole aika kivoja kuvia mieheni minusta ottanut? Niin iso respect hänelle, että jaksoi tuolla 40 asteen kuumuudessa räpsäistä minulle muutaman kuvan työni vuoksi. Toki kuvien muokkaamisella saa paljon eloa ja mielenkiintoa kuviin, mutta myös erilaisilla kuvakulmilla on valtava merkitys onnistuneen kuvan aikaansaamiseksi. Miehelläni on kuvakulmien suhteen homma mielestäni aika hyvin hanskassa, vai mitä?

Aurinkoista kesäpäivää kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Helen 17.07.2018

  Aikaisemmassa jutussa jo kehuin miehesi kuvausta; hyvin on onnistunut!
  Ihanan sävymaailman olet saanut aikaan.
  Enpä ajatellut tuota tunikaa/paitulia H&M:ksi, no onhan siitä jo vuosia, kun viimeksi heidän mallistoaan tarkemmin tutkailin tai liikkeessä kävin. Kivan, ilmavan näköinen, just passeli hellesäähän 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.07.2018

   Kiitos 🙂 Itsekin tykkään kovasti tuosta vaaleasta rennosta tunikasta!

   Vastaa
 2. Maria 18.07.2018

  Kaunis! Onko tuo tunika vielä valikoimissa vai vanhempi?

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.07.2018

   Kiitos Maria! Kyllä – tämä on uutta (tämän kesän) mallistoa! 🙂

   Vastaa
 3. Miina 12.08.2018

  Minkä pituinen on tuo Guccin vyö sinulla?

  Vastaa