HEINÄKUUN SUUNNITELMIA & PODCAST ASIAA

Landeilut on landeiltu ja alkuviikosta palasimme takaisin Helsinkiin ja normaaliin arkirytmiin. Mökkiverkkarit ovat siis vaihtuneet mekkoon ja flip flopit korkkareihin.

Maje Dress / Chanel Bag / Zara Heels

Uskomatonta, että kohta kesäkuu on jo ohi ja heinäkuu odottaa nurkan takana. Heinäkuulle on jo jonkin verran suunnitelmia, mutta osaltaan haluaisimme pitää kesälomasuunnitelmamme hyvin avoimina. Tykkäämme tehdä asioita extempore perheen fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Ainoa sovittu juttu on Turkin loma vanhempien kanssa, joka odottaa meitä heinäkuun puolessa välissä. Olemme myös vähän miettineet josko jaksaisimme lähteä käymään Espanjassa nauttimassa kesähelteistä, mutta varmaa päätöstä emme ole vielä tehneet. Heinäkuu tulee olemaan siinä mielessä perheellemme erityinen, että se on viimeinen kuukausi kun Lucas on vielä kotona. Elokuun alussa hän nimittäin aloittaa dagiksen. Vaikka muutos tulee olemaan suuri, suhtaudun asiaan varsin luottavaisesti sekä positiivisella asenteella. Poikamme on nimittäin todella sosiaalinen ja reipas, joten uskon, että hän tulee olemaan aivan innoissaan uusista leikkitovereista. Ja onhan hänellä dagiksessa tukena ja turvana oma isosisko <3

Loppuun haluan vielä ilmoittaa, että Metti ja Hanna podcast tulee pitämään kesätauon heinäkuun ajan. Uusia jaksoja ei siis julkaista heinäkuussa, mutta taas elokuun alussa palaamme asiaan uusilla jutuilla! 🙂 Viimeisin 19. jakso ”ihanat kamalat lapset”  julkaistiin tämän viikon maanantaina ja on muiden kahdeksantoista jakson tavoin kuunneltavissa podcastissamme. Suosituimpia jaksojamme ovat olleet mm. synnytys, raskaus, lasten kanssa matkustaminen ja mustasukkaisuus. Kaikki jaksot ovat kuunneltavissa täällä!

Olemme pyrkineet toteuttamaan mahdollisimman paljon teidän toivomianne aiheita podcastissamme ja edelleen enemmän kuin mielellämme kuulemme mahtavia ideoitanne! Kaikki ideat aiheista otamme siis lämpimästi vastaan <3

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Pink 28.06.2018

  Ihana, ihana asu!! Haluan muutenkin kiittää inspiroivasta blogistasi. Kuuntelin ihan ensimmäisen kerran viimeisimmän bodcastinne. Kiitos, sitä oli mukava kuunnella. En todellakaan halua sanoa tätä mitenkään negatiivisessa mielessä, mutta huomaatko kun toistat sanaa ”niinku” aikasta usein ☺️. Itse teen puhetyötä paljon ja jonkun sanan toistaminen tarttuu aina korvaani. Itse aina mielelläni haluan tietää jos päähäni jää jokin maneeri ripiittinä ?

  Vastaa
 2. Jonna 28.06.2018

  Upea asu! ?

  Vastaa
 3. Olivia 28.06.2018

  Ihana asu! Ja kesätauko podcasteista, voi surku. 🙁 Ne ovat olleet kiireisen pikkulapsiarjen ja sen pienten hengähdyshetkien, eli iltakävelyiden, piristys! Kiitos siis mahtavista podcasteista! Toiveena jatkoa tämän viikon jaksolle, sillä se oli kaivattua vertaistukea erittäin vaikean päivän jälkeen taaperon kanssa. 🙂 Ihanaa kesän jatkoa!

  T: Olivia

  Vastaa
 4. Eve 28.06.2018

  Kuuntelin ekaa kertaa podcastinne. Kiitos kun puhuitte aiheesta niin rehellisen avoimesti, mutta hyvällä fiiliksellä? Täytyy alkaa töissä yövuoroissa kuunteleen höpinöitänne, niin hiljaisina hetkinä pysyy virkeänä?

  Vastaa
 5. Anna 30.06.2018

  Moikka! Halusin tulla erikseen kiittämään podcasteistanne. Aloittelen juuri työelämää vastuullisessa ammatissa, mikä on tuottanut tosi paljon stressiä mulle. Ajelen pitkiä työmatkoja syrjäseudulla kaukana kotoa ja teidän podit on ollut tosi mukavaa kuunneltavaa siinä ajaessa, on saanut hyvin koottua itsensä työpäivää varten kun on saanut kuunnella teidän juttuja! Vaikutatte ihanilta ihmisiltä ja teidän podeilla voi olla suurempi merkitys joillekin mitä arvaattekaan <3 Odotan innolla syksyn jaksoja! Kiitos <3

  Vastaa
 6. Henna 01.07.2018

  Pakko kompata edellisiä kommentoijia, teidän podcast oli ensimmäinen mitä aloin seuraamaan ja uusien podcastien pulpahdellessa jatkuvalla syötöllä pintaan on kuitenkin teidän vieläkin kaikista mielenkiintoisin ja mukavin kuunnella 🙂 Kiitos siis siitä ja en malta odottaa elokuuhun!

  Vastaa
 7. Jenni 04.07.2018

  Minäkin löysin podcastit vasta teidän podien avulla, koska aiemmin ei vaan ole ollut tarpeeksi kiinnostavia podeja tarjolla. Kiitos! Harmi, että heinäkuu pitää mennä ilman mahtavia juttujanne 😀 Tähän mennessä aiheet ovat olleet todella kiinnostavia ja monipuolisia. Randomkysymyksiä-jaksoon liittyen sellainen ”ystäväkirja”-jakso olisi kiva, jossa olisi peruskysymyksiä joita lapsena oli niissä ystäväkirjoissa. Esim. haaveammatti lapsena, lempiväri, lempiruoka ym.

  Vastaa
  • Anna 05.07.2018

   Moi, tollanen ystäväkirja -jakso on tullut jo! 🙂 jakso 11. Ystäväkirja

   Vastaa