20 VUOTTA VANHA IT-LAUKKU

Diorin Saddle bag roikkui jokaisen it-girlin olalla 90-luvulla. Nyt Dior on tuonut tämän ikonisen käsilaukun takaisin mallistoonsa. Ei tule äkkiseltään mieleen toista designerlaukkua, joka olisi tehnyt näin vahvan comebackin 20 vuoden jälkeen – ja vieläpä tismalleen samanlaisena kuin vuosikymmeniä sitten. Juuri lanseeratussa Diorin syksyn 2018 mallistosta Saddle bagiä löytyy yksivärisinä, Diorin logoprintillä sekä räväyttävissä 70-lukua henkivissä bohokuoseissa.

Löytyykö keneltäkään sattumosin tätä Diorin it-laukkua 90-luvulla ostettuna? Kurkkasin muutamaan vintage-laukkuja myyvään nettikauppaan ja monista paikoista kaikki kyseiset laukut ovat loppuunmyyty. Mikä hauskaa, laukkujen ostohinnat vintagena ovat vaihdelleet noin 200€-500€ välillä, mutta nyt uutena tästä samaisesta laukusta joutuu pulittamaan noin 2000€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. -H 26.07.2018

    Ostin kyseisen laukun aikoinaan Pariisissa asuessani noin 15 vuotta sitten, mutta käyttöä sille tuli niin vähän, että myin laukun useita vuosia sitten. Koin laukun epäkäytännölliseksi sen lyhyen hihnan ja mallin vuoksi, nykyäänhän laukkuun saa ostettua pidemmän hihnan, jolloin sen saa cross bodyksi, mutta mielestäni se näyttää siten kannettuna hieman hassulta. Pakko myöntää, että vaikken ole laukkua näihin päiviin mennessä ikävöinyt, niin voisihan se nyt olla ihan hauska kaivaa esiin 😉

    Vastaa