LEOKUOSISSA RANNALLA

Bershka Top / Asos Skirt / Nelly Sunglasses / Hermes Sandals

Huh hellettä! On ollut kyllä niin luksusta, kun säät ovat suosineet meitä näin ihanasti. Ulkona on mukava viettää aikaa ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on mahdollista tehdä niitä ihan perinteisiä kesäjuttuja, kuten esimerkiksi ottaa rannalla aurinkoa ja uida meressä! En valita, mutta yksi huono puoli näissä helteissä kuitenkin on – meidän asunto on kuin sauna! Päivät ovat ihan okei, kun voi viettää aikaa ulkona, mutta öisin (kun meidänkin sängyssä saattaa olla jossain vaiheessa neljä ihmistä samaan aikaan) on hieman tukalaa. Etsiskelin eilen keskustassa tuuletinta, mutta myyjät kertoivat niiden loppuneen jo muutama viikko sitten. Jos tiedätte vielä jonkun tuulettimia myyvän paikan – please kertokaa!

Oli hyvä, että lomamme aikana tuli napattua muutamia rantalookeja talteen kameralle, sillä samanlaisissa helle/rantavaatteissa on voinut kulkea nyt Suomessakin. Leokuosi on taas trendikäs ja sitä näkyykin enenevissä määrin kauppojen valikoimissa. Itse olen aina tykännyt leokuosista, mutta ollut sen käytössä kuitenkin varovainen. Jos leokuosia on mukana asussa, muu vaatetus/asusteet saavat olla yksinkertaiset. Liika on liikaa.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Henni 25.07.2018

    Saksan Amazonista saa tilattua tuulettimia, toimitus tulee usein parissa päivässä – varsinkin jos ottaa express shippingin.

    Vastaa
  2. Pi 27.07.2018

    Vinkki kuumiin öihin:Levittäkää sängyille isot pyyhkeet, samoin myös tyynyjen päälle, niin pyyhkeet imevät hien ja on huomattavasti helpompi nukkua. Lisäksi pyyhkeet on helppo vaihtaa uusiin, kuin lakanat.

    Vastaa