Kesäillan asu

Tässä asu, joka päällä kävin pyörähtämässä ystäväni kanssa Löylyssä viikonloppuna. Ei tule äkkiseltään mieleen kesäiltaa, jolloin olisin tarjennut lähtemään ulos pelkässä kesämekossa, mutta tänä kesänä niitä on riittänyt. Niinpä päätinkin nytkin jättää suosiolla takin kotiin kun tällä hetkellä meren läheisyydessä tuuli on miellyttävän lempeä.

Mango Dress & Jewellery / Gucci Bag / Steve Madden Heels

Päälleni valikoitui tämä uusi kesämekko Mangosta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mekko on mielestäni todella kaunis ja sopii täydellisesti rentoihin kesäillan menoihin. Saatanpa itse asiassa pukea mekon myös ensi viikon puutarhajuhliin. Näyttävät napit vaatteissa ovat trendikkäät ja tuovat tähänkin vaatteeseen hieman mielenkiintoa. Tykkään hurjasti myös mekon pituudesta (ei ihan maximitta, mutta pitkä kuitenkin) sekä aavistuksen levenevästä, peplum-tyylisestä helmasta. Halusin laittaa mekon kanssa myöskin kesäiset asusteet, joten valitsin kultaiset korut sekä mokkaiset sandaalit. Meikin halusin myös pitää hyvin naturellina. Päivettynyt iho ja huulissa hieman mietoa punaa, se riittää! Kuuman kostea ilma pitää huolen siitä, että iholla on varmasti luonnollista ”hehkua” aamusta iltaan 😀

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Jenna 29.07.2018

  Aivan ihana tuo koru. Lähti heti tilaukseen ?

  Vastaa
 2. Vmmm 29.07.2018

  Täydellinen!

  Vastaa
 3. Johanna 06.08.2018

  Toi mekko on ihan täydellinen ja toimii näköjään kenkien ku kenkien kanssa, bongasin saman mekon sulla kun olitte miehesi kanssa kesäterassi ohjelmassa vieraana, olit super kaunis siinä. Pakko myös kehuu miten ihanasti puhutte miehes kanssa lapsiperhearjesta, ette kaunistele sitä tai hehkuta ylenpalttisesti vaan puhutte siitä rehellisesti. Ja miten sä teet sen et oot samalla lämpimän äidillisen oloinen ilman ”mammautumista” ja samalla kuitenkin ”Metti The fashion blogger”? ? Ei oo itelle vielä ajankohtainen asia, mutta ois kiva tietää vinkkejä tulevaisuuden varalle. ?

  Vastaa