VERKKOKASSI KESÄASUN KANSSA

Asos Shirt / Bershka Jeans / H&M Hat & Net Bag / Ray Ban Sunglasses / Hermes Sandals

Muistatte ehkä kun viime viikolla tässä postauksessa kerroin verkkokassien olevan tämän kesän yksi trendikkäimmistä asusteista. Verkkokassi on ihanan kesäinen ja rento laukku, jonka voi heittää huolettomasti olalle minkä tahansa kesäisen asukokonaisuuden kanssa. Postauksen ulostulon jälkeen sainkin ihanan yhteydenoton H&M Showroomin ihanilta tytöiltä, että heillä odottaisi postauksessa vilahtanut musta verkkokassi minulle. Miten suloista <3 Nyt sitten olallani komeilee tuo ihan täydellinen (nahkainen!) verkkokassi. Koska kassi on nahkaa, on se vielä aavistuksen ryhdikkäämpi ja ehkä omaan tyyliini sopivampi kuin se ihan ”perinteinen” kankainen verkkopussukka. Tästä mustasta kassista löytyy vielä sisältä kiinnitettynä pieni nahkainen pussukka, johon saa kätevästi laitettua avaimet, rahat, puhelimen tai muuta tärkeää pikkutavaraa.

Verkkokassi siis heitettiin olalle kun lähdimme arki-iltana lähiravintolaan syömään perheen kanssa. Löysä kesäinen pusero yhdistettynä suosikkifarkkujeni kanssa. Jalassa kesäiset sandaalit ja päässä klassinen olkihattu. Mitä mieltä olette lookista?

Photos: Hanna Vääyrynen / edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Jade 15.06.2018

    Juuri täydellinen, kesäinen, rento ja tyylikäs ?

    Vastaa
  2. Alexandra 19.06.2018

    Ihana look! Tuli kesäfiilis 🙂

    Vastaa