LUKSUSKELLO – HANKINTA LOPPUELÄMÄKSI

Jo pidempään blogiani seuranneet ehkä tietävätkin, että en ole mikään kova korujen käyttäjä. Tykkään toki paljon erilaisista koruista, mutta harvemmin minulla on paljon koruja samaan aikaan ylläni. Joskus kaulani ympärillä roikkuu muutamia siroja ketjuja tai korvissa isommat renkaat, mutta pääsääntöisesti ”less is more” -fraasi kuvastaa omaa näkemystäni korujen ja asusteiden käyttämisestä varsin hyvin.

Minulla on kuitenkin muutamia koruja, joita käytän a-i-n-a. Vihkisormuksieni lisäksi ranteessani kulkee joka päivä mukana rannekello, jonka sain mieheltäni huomenlahjaksi. Vaikka tyylini on pitkälti klassinen ja naisellinen, haluisin ehdottomasti rannekelloni olevan hieman massiivisempi ja maskuliinisempi. Mieheni tiesi tasan tarkkaan minkä kellon minulle hankkisi ja päätyi Rolexin Daytona kelloon. Olen iloinen hänen valinnastaan, sillä kellon mallin lisäksi myöskin värisävyt olivat juuri oikeat minulle. Daytonassa on samalla ihanaa klassisuutta sekä aavistus sporttisuutta, josta itse kovasti pidän.

Minua ei ole koskaan häirinnyt erisävyisten metallien yhdistäminen, joten minulla ei tuota ongelmia käyttää kultakoruja kelloni kanssa. Olen kuitenkin viime aikoina alkanut pohtimaan toisen luksuskellon hankintaa. Massiivisen rannekellon rinnalle haluaisin hankkia astetta naisellisemman ja hieman korumaisemman kellon, joka sopisi paremmin hieman juhlavampiin tilaisuuksiin. Pääsinkin uusimmassa Elle loves Metti Forssell -jaksossa vierailemaan Osk. Lindroosilla ja tutustumaan heidän upeaan luksuskellojen tarjontaan. Videolla osaavat ammattilaiset kertovat muun muassa mitä kannattaa ottaa huomioon luksuskelloa hankkiessa sekä valottavat hieman missä hintaluokissa luksuskellot liikkuvat ja miksi. Mielenkiintoinen jakso, jota kuvatessa itsekin opin paljon lisää luksuskelloista ja -koruista. Sain yllätyksekseni jopa tietää, että itse asiassa tämä minun kelloni, Rolexin Steel Daytona valkoisella taustalla, on yksi Rolexin halutuimpia malleja. Jonotuslista kelloon on kuulemma tällä hetkellä 10 vuotta! Huh! Tätä ja kaikkea muuta hetken koru- ja kellotrendeistä siis uusimmassa Elle loves Metti Forssell jaksossa.

Iloista viikonloppua kaikille! <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 kommenttia

 1. Merimiehen vaimo 15.06.2018

  Kaunis kello. Mukavaa viikonloppua 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2018

   Kiitos! Sitä samaa sinulle 🙂

   Vastaa
 2. Sandra 15.06.2018

  Moikka! Kiva postaus, tuli muuten mieleen että onko sulla vielä oranssi hermeksen laukku? Käytätkö sitä ollenkaan vai ns säästeletkö sitä vai eikö se ole käytännöllinen laukkuna/värinä etc? Unelmissa joskus birkin, niin ihmettelen vaan ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.06.2018

   Moikka! On minulla kyseinen laukku ja käytän sitä paljon 🙂 Ei ole vain tullut kuvailtua sitä niin paljon blogiin. Iloista viikonloppua sinulle 🙂

   Vastaa
 3. Josefiina 15.06.2018

  Heippa! Multa meni hintatietoja ihan ohi vaikka katsoin kahteen kertaan! Kiinnostaisi kovasti missä hinnassa pyörii suosituimmat Rolexin ja Cartierin kellot.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.06.2018

   Muistaakseni Cartierilla kellojen hinnat alkoivat noin 3000€ ja Rolexilla ne olivat vielä aavistuksen korkeammat. Mikäli kyseiset merkit kiinnostavat Lindroosilta saa kyllä tarkempia hintatietoja tarvittaessa 🙂

   Vastaa
 4. Ansku 15.06.2018

  Mitäs kelloa olet ajatellut seuraavaksi? Mikä olisi sinun nro 2 unelmakello?

  Vastaa
 5. Eve 16.06.2018

  Bvlgarin kellot ovat itselle ihan unelma! Moni suosii rolexia tai omegaa, mutta itselle Bvlgari on unelma. Vähän vaatimattomalla korukellollakin kuitenkin hyvin pärjäillyt. Tunnearvo taitaa olla hintaa arvokkaampi. ? daniel wellington kellot myös silmiini kauniita ja todella edullisiakin vielä 🙂 kiva postaus ja kaunis kello! ?

  Vastaa
 6. Riitta 16.06.2018

  Upea kello☺ Ja nuo Elle loves jaksot on niin huippuja!Tykkään sinun tyylistä ja blogisi on ehdottamasti yksi suosikeistani.Minuakin kiinostaa,millaista kelloa olet ajatellut seuraavaksi? Aurinkoista kesää☺

  Vastaa
 7. Helen 21.06.2018

  Patek Philippen kultainen Twenty-4, siinä on upea kello juhlavampaan lookiin!

  Vastaa
 8. Miska 30.03.2021

  Todella ihana isompi kello ?? sopii hyvin sun ranteeseen. Ihanaa pääsiäisen aikaa Metille! ?

  Vastaa