VERKKOKASSI KESÄÄN

Erilaiset verkkokassit ovat tämän kesän hittituote! Kesäisten olkilaukkujen ohella rennot ja trendikkäät verkkokassit ovat todella suosittuja. Verkkokassi on helppo heittää huolettomasti olalle minkä tahansa kesäisen asukokonaisuuden kanssa. Verkkokassi on itseasiassa myös käytännöllinen, sillä sinne voi helposti mahduttaa paljonkin tavaraa. On myös kätevää, kun kassin ulkopuolelta helposti näkee, missä mikäkin tavara on. On hyvä huomioida, ettei monista verkkokaseissa löydy korteille, avaimille tai muille pienille tavaroille erillistä taskua, joten kassiin kannattaa erikseen varata jonkin pussukka tärkeille pientavaroille.

Kannattaa muuten kurkata myös kodin varastot läpi, josko sieltä kaapin perukoilta vanha verkkokassi saattaisi löytyä. Nyt se nimittäin kannattaa ottaa käyttöön! Mikäli sinulta ei vielä verkkokassia löydy, alla muutamia suloisia muotiveskoja!

Zara / Sophie Anderson / Mango / H&M / Mango

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.