SUOSITTUJA POSTAUKSIA

Blogipostauksia tulee ja menee. Joka päivä jostain tuutista tulee uutta informaatiota, inspiraatiota ja uusia kirjoituksia. Välillä jopa hieman harmittaa kuinka lyhyt ”elämänkaari” monilla postauksilla ja/tai blogikuvilla yleisesti on, verrattuna siihen kuinka paljon erilaisten postauksien tekoon laitetaan aikaa ja eforttia. Niimpä päätinkin tänään nostaa esille vanhoja postauksiani, jotka ovat olleet erityisen suosittuja, herättäneet paljon keskustelua tai muuten vain olleet todella luettuja.

Päätin jättää tästä listauksesta kaikki muotiaiheiset postaukset pois, mutta mielelläni nostan suosituimpia muotiaiheisiakin postauksia esille jos vaan kiinnostusta löytyy? Tässä kuitenkin ensin muutamia ”lifestyle” -kategoaria alta poimittuja suosituimpia postauksiani:

Syötkö ikinä mitään

Yksi luetuimmista postauksistani ikinä! Postauksessa käsittelen omaa painoani ja painoon liittyviä yleisiä ennakkoluuloja.

Rakenna arki, josta et tarvitse lomaa

Otsikko kiteyttää hyvin postauksen tekstin ydin asian.

10 faktaa tyttärestäni

10 faktaa pojastani

Kymmenen kiteytettyä faktaa molemmista lapsistani humoristiseen säyyn toteutettuna. Näitä oli hauska itsekin lukea, sillä ovathan lapsemme ajan kuluessa jo hieman muuttuneet. Ehkä pitäisi tehdä päivitetty versio samasta aiheesta…?

Loma-asunto ulkomailta

Mitä kannattaa ottaa huomioon hankkiessa loma-asuntoa ulkomailta.

Parisuhde ja ruuhkavuodet

Miten pitää liekki yllä parisuhteessa ruuhkavuosien keskellä.

Kunnioitus toisia vanhempia kohtaan

Tuorehko postaus, jossa pääasiana se, ettei ole vain yhtä oikeaa tapaa olla hyvä vanhempi.

Lastenhoitaja mukaan lomalle

Meillä on ollut lomallamme lastenhoitaja mukana, joka herätti paljon kysymyksiä ja kiinnostusta lukijoiden keskuudessa.

10 faktaa arjestani

Tavat, joista haluaisin eroon

Kiteytettyjä, randomeja faktoja minusta ja arjestani.

Makuuhuone 2.0

Makuuhuoneemme sisutuksen esittely.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Eve 07.06.2018

    Nää on kyl niin hyviä kirjoituksia sulta! Hoikkana naisena varsinkin tuo ”syötkö ikinä mitään” ja jonkun tarve korostaa asiaa on mielestäni tahditona. Toisen paino kun ei muille kuulu… ja toisaalta toi parisuhde postaus on tosi hyvä, jaan täysin ajatuksesi. Kuten myös kirjoitus vanhemmuudesta. Tuntuu että eniten lokaa niskaansa saavat kauniit, hoikat naiset joilla on parisuhde kunnossa ja ovat vieläpä hyviä äitejä… moni tuntuu oikeasti ajattelevan että edellä mainitsemani yhtälö ei voi toimia käytännössä ja sitten huudellaan asiattomuuksia ja loukataan toisia. :/ ja tietenkin valitettavasti naisten toimesta tämäkin… miehet eivät tahdittomuuksia ala laukomaan ainakan oman kokemukseni mukaan. Mutta voi meitä naisia… kiitos kuitenkin hienoista kirjoituksistasi! Samaa mieltä olen ?

    Vastaa