TAIVAALLINEN TOUKOKUU

Pakko vielä kerran toistaa itseäni ja nostaa esille kuinka taianomainen toukokuu meillä Suomessa on ollut. Tuntuu kuin olisimme saaneet yhden kesäkuukauden lisää! Kesäfiilikseen on luonnollisesti päässyt jo varhaisessa vaiheessa kun on tullut tehtyä jo paljon perinteisiä kesäisiä juttuja, kuten hengailtua rannalla, syötyä kioskijäätelöä, mökkeillä,  käydä puistopiknikeillä, torikahvitella ja ylipäätään vain nautittua kesäisestä Helsingistä.

Bershka Dress / Vagabond Belt Bag / Ray Ban Sunglasses / Chanel Shoes

Kuluneeseen viikkoon on mahtunut paljon erilaista tekemistä ja kiirettä. Itselläni on ollut jonkin verran työhön liittyviä kuvauksia, jotka ovat vieneet aikaani. Onneksi säiden ollessa näin fantastiset, kuvaaminen on ollut helppoa ja ihanaa tuolla auringonpaisteessa! Kuluneella viikolla vietimme myös Lilian syntymäpäiviä dagiskavereiden kesken, sillä Lilia halusi ensimmäistä kertaa järjestää kaverisynttärit. Meillä oli tällä kertaa unicorn-teema Lilian toiveiden mukaan. Syntymäpäiväkakku oli luonnollisesti kaunis yksisarvinen ja koristuksissakin oli noudatettu neidin toiveiden mukaista linjaa. Viime torstaina puolestaan pääsimme katsomaan Lilian tanssikoulun kevätesitystä. Tämä oli pikkuneidin ihan ensimmäinen tanssiesitys, josta hän oli hyvin innoissaan. Vaikka jännitys ajoittain yritti ottaa pikkuisesta vallan, hienosti hän kuitenkin lopulta rohkeni menemään lavalle satojen silmäparien eteen. Olin niin ylpeä pienestä tyttärestäni eikä kyyneliltä vältytty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.