TEINIVUODET

Tänään julkaistussa podcast-jaksossa heittäydymme Hannan kanssa juttelemaan  teinivuosistamme. Ai miten hauskaa meillä oli muistella noita hulluja teinivuosia. Tuntuu, että tuosta ajasta on jo pieni ikuisuus, vaikka todellisuudessa eihän näistä kuvistakaan ole vielä edes vuosikymmentä… Olette toivoneet minulta postausta teinivuosista jo pitkään ja nyt vihdoin ja viimein sain kaivettua esille muutamia kuvia teiniajoilta. Paljon julkaisukelpoista materiaalia ei valitettavasti ole (jos edes nämä tässä postauksessa nähdyt :D). Minun kuvamateriaalini perustaalla näyttää nimittäin vahvasti siltä, että kamera on kaivettu kavereiden kanssa esille aina silloin kun meillä oli jotkut bileet menossa – ja niitähän riitti! Voitte siis kuvitella, että aika epämääräisiä kuvia digikameran rullaan on tallentunut…

Yleisesti teininä olin kiltti. Minulle tärkeitä olivat tiivis tyttöporukkamme, koulu ja harrastukset. Teininä harrastin tanssia ja jalkapalloa (kyllä – uskokaa tai älkää jalkapalloa!) sekä noin 16 vuotiaasta eteenpäin intoihimoisesti golfia. Aika kului siis pitkäti päivisin koulussa ja iltoisin ja viikonloppuisin kavereiden kanssa tai golfkentällä. Suurin stressinaihe teinivuosinani oli ehdottomasti koulu, josta stressasin ajoittain aika paljonkin. Minulle koulussa tasainen menestyminen oli tärkeää, joten jokaiseen sanakokeeseenkin kerrattiin huolella vaikka tarvetta ei edes olisi ollut. Muistan aina, että halusin, että minulla olisi kokeissa varma tunne. Tarkoittaen, että halusin, että olen lukenut niin hyvin ja huolellisesti kokeeseen, että se tuntuisi minusta helpolta ja kivalta tehdä. Vaikka nyt sanoisin lukio-Metille että CHILLAA, ei tietystikään koulumenestyksestä ja hyvistä arvosanoista mitää haittaa ole, päinvastoin.

Lukiossa kuvioihin tulivat myös pojat ja (tietysti) kuningas alkoholi. Peruskoulun päättyminen oli aika, jolloin ensimmäisen kerran maistoin alkoholia parhaan ystäväni kanssa. Muistan kuin eilisen kun joimme yhteensa viisi lonkeroa yhdessä ystäväni kanssa. Olimme ”tosi kännissä” haha 😀 Lukiossa bileet yleistyivät, mutta alaikäisenä en kuitenkaan juonut kovinkaan paljoa. Joskus saatoin maistaa kavereiden juomia, mutta harvemmin. Bileiden vauhtiin todella päästiin tasan tarkkaan niinä päivinä kun ystäväpiirissämme ihmiset alkoivat täyttämään 18 vuotta. Silloin bileitä riitti ja ylilyöntejä tuli tasaisen epätasaisesti.

Loppuun vielä muutama ”helmi” arkistojen kätköistä (apua:D)

Vasemmalla penkkarit ja oikealla penkkareiden jälkeiset iltabileet. Penkkareissa olin hoitsu (oh my god why?!) ja iltabileisiin olin näköjöön valinnut oikein tyylikkään linnunpelättimen päähäni (oh dear lord…) 😀 Huomaa myös ihanan sotkuinen ja aukinainen vaatekaappini. Tuolloin kuvien taustoilla ei tainnut olla niin väliä…

Innoissani illan bileistä… näköjään 😀 Rokkasin hyvin usein minimekko + bleiseri komboa. Mekot olivat aina hyvin minejä tuolloin…

Pariisissa 2010 kaveriporukalla, ou jee!

#starbucks #frapuccino #bestever #doineedtosaymore

Meikkaustaidot 6/5 😀 

Taas syytä juhlaan – ystävän synttärit! Bileeeet!

Tuona aikoina otettiin muuten paljon aurinkoa! #bruna 😀 

Tänään jukaistussa podcast-jaksossa pääsette halutessanne kuulemaan lisää teinivuosiemme kommelluksista sekä kuulemaan erinäisiä tarinoilta noilta ihanilta ajoilta. Naurulta emme voineet välttyä muistellessamme teinivuosiamme <3 Jakson pääsette kuuntelemaan tästä!

[acast src=”mettijahanna/16.teinivuodet” https=”on” width=”350″]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Tiina 04.06.2018

  Sähän oot ollut jo classy lady tuolloin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2018

   Hahah – yritin parhaani 😀

   Vastaa
 2. Sara V 04.06.2018

  Näytätpä todella paljon nuorelta Sannilta tuossa meikkaustaidot 6/5 -kuvassa, haha!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2018

   Eikä? 😀

   Vastaa
 3. Ms Tiina 04.06.2018

  Tuo sinun kaverisi on ihan kuin Paris Hilton

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2018

   😀

   Vastaa
 4. Ann-Mari 04.06.2018

  Hei eikös sulla ollut blogissa joskus asukuvat tuossa vikassa kuvassa olevan hopeahkon mekon kanssa?:D muistaakseni niissä kuvissa oli musta chanelin laukku ja mustat korot myös. Hauskoja nää kuvat!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2018

   Onko ollut? Nyt en itse muista! Mutta voi toki olla, että olet oikeassa, sillä tämä Sandin paljettimekko roikkuu vieläkin vaatekaapissani. En ole käyttänyt mekkoa vuosiin, mutta siinä on jotain niin ihanaa, että en halua siitä luopua 🙂

   Vastaa
 5. J 04.06.2018

  En ole podcastia kuunnellut, mutta tuli vaan mieleen että eikös Hanna ole sua melkein 10v vanhempi? Pystyttekö samaistumaan teinihömpötyksiin vai meneekö teillä aikakaudet sekaisin?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2018

   Samoja juttuja on tosi paljon, mutta myös jotain eroja! Kannattaa kuunnella jakso, sieltä selviää paremmin 🙂

   Vastaa