HELPOTUSTA PIENTEN LASTEN IHO-ONGELMIIN

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ACOn kanssa

Molemmat lapseni ovat kärsineet kuivasta ja atooppisesta ihosta koko pienen ikänsä. Kuiva ja hilseilevä iho sekä punaiset kutiavat läiskät lastemme vartaloissa, varsinkin jaloissa, ovat äityneet välillä niinkin pahoiksi, ettei lääkärikäynneiltä olla vältytty. Tyttäremme atooppinen ihottuma hellitti suhteellisen lyhyen ajan jälkeen säännöllisen rasvaamisen tuloksena, mutta vajaa 2-vuotias kuopuksemme kärsii tästä ikävästä vaivasta yhä. Hänen ihonsa on aina ollut todella herkkä ja jatkuvasti yritämme pohtia uusia helpotustapoja hänen iho-ongelmiinsa. Ajoittain olemme joutuneet ottamaan käyttöön myös aavistuksen antibioottia sisältäviä lääkerasvoja pahan tulehduksen lievittämiseksi. Näillä rasvoilla ihottuma on saatu hetkellisesti kuriin, mutta lähtökohtaisesti en itse tykkään käyttää (ainakaan paljoa) antibioottia sisältäviä lääkerasvoja lapsillani. Onneksi näitä ei enää tarvita, sillä nyt olen löytynyt ihanan ja turvallisen helpotuksen pienen lapseni atooppisen ihon hoitoon.

Ilokseni ja suureksi onnekseni pääsin yhteistyössä ACOn kanssa tutustumaan heidän uuteen Minicare -ihonhoitosarjaan. Kyseinen ihonhoitosarja on tarkoitettu erittäin kuiva- ja herkkäihoisille lapsille, joten voitte vain kuvitella kuinka innokkaana lähdin testaamaan sarjaan kuuluvia tuotteita lapsillani. Ihonhoitosarjaan kuuluvat muun muassa Minicare Wash Lotion pesuvoide, joka sisältää kosteuttavaa glyserolia ja pehmentäviä rasvoja, jotka suojaavat ihoa kuivumiselta. Ihan mahtava tuote juuri meidän kuopuksellemme, joka rakastaa kylpemistä. Olemme joutuneet karsia pikkumiehen kylpypäiviä juuri veden ihoa kuivattavan vaikutuksen vuoksi, mutta tämän tuotteen avulla kylpykertoja olemme voineet taas hyvillä mielin lisätä. Toki kylvyn jälkeisellä huolellisella rasvaamisella on myös todella suuri merkitys ihon hyvinvoinnin ja kuivumisen ehkäisyn kannalta. ACOn Minicare ihonhoitosarjaan kuuluu myös rasvainen ja mieto voide, Minicare Lotation, joka sekin sisältää kosteuttavaa glyserolia. Tämä voide on kehitetty minimoimaan epämukavaa tunnetta, ihoärsytystä ja kirvelyä.

Olen käyttänyt tuotetta pojallamme jokaisen peseytymiskerran jälkeen ja uskomattomalla tavalla hänen iho-oireensa ovat lieventyneet. Ihanan turvallisesti ja ilman vahvoja lääkerasvoja, poikamme iho voi todella hyvin. ACOn Minicare Lotion levittyy ja imeytyy iholle nopeasti ja pehmentää tehokkaasti ihoa. Voide on samalla ihanan mieto, mutta erittäin tehokas.

Yksi tuote, josta olen myös erityisen innoissani on tämä yläpuolen kuvassa näkyvä ACOn Minicare Diaper Rash Spray! Voi kun tällainen tuote olisi ollut saatavilla jo muutamia vuosia sitten kun esikoisenikin oli vielä vauva. Molemmat lapsemme ovat syntyneet kesäaikaan ja muistan kuinka aina olen paininut atooppisen iho-ongelmien lisäksi myös erityisesti vaippaihottumasta, joka sekin on varsin yleistä pienillä vauvoilla. Yritin lieventää vaippaihottumaan ilmakylvyillä, sillä muistan, että mitkään rasvaisemmat rasvat eivät vaippaihottumaan tainneet auttaa. Ne lähinnä tukkivat kaikki ihohuokoset ja saivat vaippaihottuman vain roihahtamaan entisestään huonostihengittävän vaipan sisällä. Nyt onneksi on tuotu markkinoille tämä loistava vaippasuihke, joka on pelastus näihin yleisiin vaippaihottumiin. Tuote sisältää mietoja raaka-aineita, jotka ovat hellävaraisia lasten herkälle iholle. Spray on kehitetty säännölliseen käyttöön ennaltaehkäisemään vaippaihottuma ongelmaa sekä suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tämä on siis ehdoton vaippakassin must-have tuote!

Mikäli teillä on kotona iho-ongelmia perheen pienimmillä, suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän ACOn uuteen kuiva- ja herkkäihoisille lapsille tarkoitettuun ihonhoitosarjaan. ACOn tuotteet löydät apteekeista ympäri Suomen! Saan myös tämän yhteistyön tiimoilta jakaa ihanan alekoodin. Yliopiston Apteekin nettikaupasta voi ostaa Minicare-tuotteita 20% alennuksella viikkojen 21-23 aikana (21.5-10.6). Alennuksen saa koodilla METTI20.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Sini 23.05.2018

    Juuri muutama päivä sitten hain apteekista kyseistä voidetta 2kk ikäiselle pojalleni, jolla alkoi kuivua iho sekä muutenkin tulla vähän allergiaa. Itselläkin on atopiaa, mutta todella toivon että pojalla ei äityisi todelliseksi harmiksi. Hyvältä ja hoitavalta voiteelta tuntuu lyhyen käyttökokemuksen perusteella Minicare olevan, myös äidin kädet kiittää ?

    Vastaa
  2. Manti 26.05.2018

    Acot ovat varmasti loistavia voiteita juuri atooppisen, pintakuivan ihon hoitoon?Vielä pari neuvoa, itsekin aikanaan atooppisen lasten äitinä ja pintäkuivasta ihosta kärsivänä.Ei saippuoita. Likaan käsissä ja jaloissa varsinkin kesällä, auttaa vain saippua. Mutta muuten saippuat pois. Ja päivittäinen rasvaus ja kunnolla. Myös ihoa vasten olevan vaatteen väri vaikuttaa pienen lapsen ihon kuivuuteen. Tummat, mustat ja t-siniset alusvaatteet ja sukkahousut pois ja vaaleampaa tilalle. Jos iho on rikki siihen toinen poikani , 33, vieläkin käyttää myös apteekista saatavaa sibicort voidetta. Ei tarvita reseptiä, mutta säilytys jääkaapissa. Käyttö parina päivänä ja iho parantunut. Vaippavoiteena paras oli punainen Decubal, myös apteekista. Tsemppiä rasvakaeen, se kannattaa!

    Vastaa