VALKOINEN JAKKUPUKU

Hei! Lupailin laittaa teille lisää kuvia uusista jakkupukulookeista, joita on tullut käytettyä ihan kiitettävästi tämän kevään aikana. Tämä vitivalkoinen tuxedo-mallinen jakkupuku minulla oli päälläni muutama viikko takaperin järjestettyssä Mercedeksen iltatilaisuudessa, jonne osallistuin. Halusin pukea päälleni jotain tyylikästä ja trendikästä iltatilaisuuden pukukoodia kunnioittaen. Mielestäni tämä asu sopi Mercedeksen tilaisuuteen loistavasti. Mustavalkoiseen ja suhteellisen klassiseen asukokonaisuuteen Valentino Spike Bag toi mielestäni ripauksen juuri tarvittavaa rockia ja mielenkiintoa! Mitä mieltä te olette kokonaisuudesta?

Zara Pantsuit / Zara Lace Top / Valentino Bag / Christian Louboutin Heels
Photos: Hanna Väyrynen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Liis 22.05.2018

    Vau, oot kyllä ihan super kaunis näissä kuvissa! Asukin on ihan täys kymppi, sopivan trendikkään asiallinen. Rennot laineet tasapainottaa laukun ohella kokonaisuutta. Täytyy kyllä myös sanoa, että teidän podcast on ollut kivaa kuunneltavaa, ootte luonnollisen ja sopivan rennon kuuloisia mikin äärellä. Toivottavasti jatkatte jaksojen tekemistä, sillä ne ovat työmatkojen piristys! 🙂

    Vastaa
  2. Sonja 23.05.2018

    Niin kaunis ja asu 6/5!

    Vastaa