LÄMPIMIEN SÄVYJEN HURMIOSSA

Kerroin muutama viikko sitten (tässä postauksessa), kuinka heräteostokseni löysin itselleni ihanan uuden ruusukultaisen luomivärin. Tykkään hirmuisesti erilaisista lämpimistä ja jopa aavistuksen punertavista sävyistä meikissä juuri nyt. Eikä näiden lämpimien ruskeiden himo ole ainoastaan jäänyt meikkeihin, sillä kun eteeni tuli tämä kaunis kastanjanruskea mekko, en voinut sitä liikkeeseen jättää. Mekko on ihanan värin lisäksi myös malliltaan kivan erikoinen. Tykkään paljon mekon sivuosassa olevasta solmusta, joka tuo mielenkiintoa lanteille. Myöskin epätasainen helma ja kauniisti laskeutuva laskos edessä ovat kauniita yksityiskohtia. Mekko on paksua trikoota eli on vielä todella mukava päällä! Tällaisella asulla lähdin siis viettämään viimeistä iltaa Barcelonassa.

Anine Bing x Gina Tricot Leather Jacket / H&M Dress / Chanel Bag / H&M Earrings / Zara Heels

Hei muuten! Tuttuun tyyliin näin torstaisin on tullut taas ulos uusi Elle loves Metti Forssell -jakso! Tässä jaksossa annan vinkkejä työpukeutumiseen sekä kerron omia suosikkejani ”työvaatekaapissa”. Minulta kysytään ehkä eniten pukeutumisvinkkejä nimenomaan työpukeutumiseen, joten toivottavasti saatte tästä videosta jotain hyviä vinkkejä! Jakson pääsette tästä!

Photos: Hanna Väyrynen /edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Helen 25.05.2018

  Upeita kuvia – taas. Ja näyttävä look!
  Nuo korvikset kruunaa kokonaisuuden, ne ovat kuin kirsikka kakun päällä 🙂

  Vastaa
 2. Helen 26.05.2018

  Upeita kuvia ja näyttävä look. Nuo korvikset kruunaa kokonaisuuden, ovat kuin kirsikka kakun päällä 🙂

  Vastaa
 3. M 26.05.2018

  Olen katsellut noita samoja kenkiä Zarassa, mutten pääse niitä kokeilemaan… Osaatko kertoa vastaavatko koot normaalia, eli uskallanko tilata netistä oman tutun kokoni mukaan? 🙂

  Vastaa