ÄITIENPÄIVÄ <3

Äitienpäivä <3 Tämä päivä on ollut minulle tärkeä ja rakas jo paljon ennen kuin minusta itsestäni tuli äiti. Pienenä muistan, kuinka minulla oli tapana aina tehdä äidilleni äitienpäivän aamuna herkkuaamiainen, jonka vein hänelle sänkyyn kera lahjan, kukan ja äitienpäiväkortin. Muistan kuinka äiti on kertonut hänen odotelleen sängyssä hereillä vaikka kuinka pitkään kuunnellen kun minä ja pikkuveljeni ähräämme keittiössä. Kuitenkin peitto oli vedettävä korviin kun äiti kuuli kahvikuppien kilinää ja pienten jalkojen tepastelevan portaita ylös kohti yläkerran makuuhuonetta.

Nyt olen itse äiti ja äitienpäivän merkitys on kasvanut yhä entisestään. Olen niin onnellinen ja äärettömän kiitollinen näistä kahdesta ihanasta lapsestani, ettei sitä oikeastaan edes sanat riitä kuvaamaan. He tuovat elämääni niin paljon rakkautta ja sellaista sisältöä, joiden suuruutta ja merkitystä en osannut ikinä kuvitella. Äitinä annan koko sydämeni ja suuntaan kaiken energiani lasteni kannustamiseen, kasvattamiseen ja elämään opettamiseen ihan jokaisena päivänä. Äidinrakkautta ei turhaan kutusta vilpittömäksi, sillä sitä se todella on. Se on jotain ääretöntä ja ikuista <3

Ihanaa äitienpäivää kaikille upeille äideille siellä ruudun toisella puolella! <3

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.