TÄYDELLINEN (MATKUSTUS)ASU

Anine Bing x Gina Tricot Leather Jacket / Andiata Top / Andiata Pants / Valentino Bag / Ray Ban Sunglasses / Superga Sneakers

Monet teistä kyselivätkin tämän beigen asuni perään, kun se vilahti instagram-storyssani matkustaessamme Barcelonaan. Eikä ihme, sillä olen itsekin aivan innoissani tästä kokonaisuudesta! Nyt olen löytänyt itselleni maailman parhaimman matkustusasun, joka on niin materiaalinsa, mallinsa kuin mukavuudenkin puolesta ihan paras. Minulle matkustusvaatteissa tärkeää on löytää asu, joka on samaan aikaan mukava ja tyylikäs. Tällä hetkellä erilaiset setit ovat erittäin trendikkäitä, joten vaikka tämä asu huutaa mukavuutta on se samalla myös todella muodikas. Tykkään myös erilaisista seteistä niiden monikäyttöisyyden vuoksi: tämänkin asun housuja olen käyttänyt yhdessä erilaisten neuleiden kanssa ja toppia voi helposti käyttää esimerkiksi farkkujen tai minkä tahansa muiden housujen kanssa.

Varsinkin lasten kanssa matkustaessa vaatteen täytyy olla sellainen, johon ei tarvitse sen erityisemmin kiinnittää huomiota. Vaikka Barcelonan reissulla meillä ei ollutkaan lapsia mukana, halusin silti matkustaa mukavassa ja helpossa asussa. Siksi päälleni valikoitui tämä löysän topin ja housujen yhdistelmä, joiden kanssa yhdistin rennon nahkarotsin ja mukavat lenkkarit. Topin ja housujen materiaali on polyesterin ja elastaanin yhdistelmä, jossa parasta on ennen kaikkea se, ettei materiaali rypisty ollenkaan. Ihastuin tähän vaaleaan kokonaisuuteen niin hurjasti, että valitsin sen päälleni myös yhtenä päivänä kaupungille. Vaalea löysä materiaali oli ihanan huokoisa päällä ja toimi Barcelonan kuumemmassa säässä myös ihanasti.

Olisi mukava kuulla mitä mieltä te olette matkustusasustani? Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Mami 11.05.2018

  Varmasti mukava asu, mutta mutta…polyesteri on MUOVIa, kuten varmasti tiedät. Millaisen maapallon haluat jättää lapsillesi?

  Vastaa
 2. Maria 11.05.2018

  Ihana asu! Tuo näyttääkin siltä että on mukava päällä ? Minulle nuo housut eivät vaan istuisi koska olen lyhyt, selvästi sopii lähinnä vain pitkille ?

  Vastaa
 3. Jenn 13.05.2018

  Aivan ihana asu, erityisesti nuo housut on mieleiset! 🙂 Haluaisin kysyä ripsistäsi, ne on todella kauniit. Onko ne ns. klassiset ripsienpideykset vai volyymit? Missä käyt laittamassa ne/osaisitko suositella tekijää? Haaveilen niistä kesän ajaksi, niiden luopuminen on vain aina yhtä vaikeaa 🙂
  Aurinkoista viikkoa!

  Vastaa