YLLÄTTÄVÄ LÖYTÖ MIESTENOSASTOLTA

Tommy Hilfiger Jacket / Filippa K T-shirt / Bershka Jeans / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Zara Heels

Armytakki on kuulunut kevään ja kesän takkisuosikkeihini jo monien vuosien ajan. Muutamia vuosia sitten hankin itselleni Aninen Bingin armytakin, jolle on tullut valtavasti käyttöä vuosien varrella. Tykkään yhdistellä armytakin rentoihin asukokonaisuuksiin, kuten tavallisen t-paidan ja farkkujen kanssa, mutta tuo se hauskaa kontrastia myös esimerkiksi valkoisen pitsimekon parina (mm. tässä ja tässä asussa armytakki-inspistä aikaisemmista asuistani).

Anine Bingin klassisen armytakin rinnalle olen kaipaillut jo pidemmän aikaa astetta isompaa ja rennompaa armyrotsia. Ilokseni löysin etsimäni takin kuluneella viikolla, hieman yllättävästä paikasta tosin. Itselleni täydellinen takki löytyi nimittäin Tommy Hilfigerin miestenosastolta! Takki osui alunperin silmiini, kun yritin metsästää miehelleni vihertävää kevättakkia. Tämän kyseisen takin malli ei valitettavasti kuitenkaan ollut hänelle sopiva, mutta minulle se oli juuri passeli. Takin malli oli täydellinen ja juuri väriltäänkin sellainen ihanan ”puhdas” armyvihreä, josta itse erityisesti pidän. Täytyypä tulevaisuudessakin tehdä visiittejä miestenosastoille, jos sieltä tällaisia löytyjä tekee… 😀

Photos: Alexa Dagmar / edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Emma 22.04.2018

  Ihania kuvia! Millä objektiivilla olet kuvannut nämä asukuvat?

  Vastaa
 2. Marianne 23.04.2018

  Mikä löytö! Upeita kuvia 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 3. L 24.04.2018

  Tuon asun kanssa sopii ne makeet mustat kengät, jotka nousee vähän korkeammalle.

  Vastaa
 4. Virpi 24.04.2018

  Miestenbrändi Formal Friday, Lasipalatsi, huippulöytöjä myös naisille!!!

  Vastaa