ENSIMMÄINEN KUVAUSPÄIVÄ #ELLELOVESMETTI

Kuten ehkä instagram-storystani saatoitte huomata, eilen aloitimme kuvaamaan Elle loves Metti Forssell netti-tv-sarjaa. Viime viikot ovatkin kuluneet pitkälti suunnitellessa sarjaa ja ideoidessa tuotettavaa sisältöä. Eilen pääsimme siirtymään vihdoin ideoinnista ja suunnittelusta itse toteutukseen. Olen ollut suunnittelussa ja sisällön toteutuksen tuottamisessa hyvin vahvasti koko ajan mukana, mikä on ollut taas uudella tavalla innostavaa, opettavaista ja ajoittain myöskin haastavaa. Nyt sitä vasta käsittää kunnolla, kuinka paljon tällaisten projektien tuottamiseen oikeasti vaaditaankaan. Tällaisissakin projekteissa kun on niin monia ihmisiä, yhteistyökumppaneita ja muita liikkuvia tekijöitä, joita miettiä jatkuvasti. Kaikki tuotannossa täytyy huolellisesti suunnitella aina aikataulutuksesta itse kuvauksiin. Uuden asian äärellä ollaan, mutta innoissani otan uudet asiat vastaan ja haastan itseni. Onneksi mukana projektin toteutuksessa on aivan huikea tiimi ja yhdessä saamme varmasti erinomaisen lopputuloksen aikaiseksi. Valmiita jaksojakaan ei tarvitse enää kovin pitkään odotella, sillä ensimmäinen jakso tulee ulos jo ylihuomenna torstaina. Jännää!

Tähän loppuun haluan kertoa teille ihanasta mahdollisuudesta saada kesäkuun Elle-lehti ilmaisena näytelehtenä kotiovellesi kannettuna. Tästä ei käynnisty automaattisesti mitään pidempiä lehtitilauksia, vaan kyseessä on ainoastaan yksi irrallinen näytenumero. Lehden saa tuhat ensimmäistä lukijaa, joten toimi nopeasti, mikäli haluat itsellesi tämän upean kesäkuun näytenumeron! Pääset tilaamaan ilmaisen näytenumeron itsellesi tästä!

Photos: Roosa Siirilä / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 kommenttia

 1. Satu 24.04.2018

  Hei , miksi henkilötietojen antamisen jälkeen tuli teksti onnea arvontaan… Lehtihän oli tuhannelle ensimmäiselle ,eikä arvontaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.04.2018

   Moikka! Kiitos kun ilmoitit! Selvitän asian välittömästi. Kyseessä ei tosiaan ole arvonta vaan lehti lähtee 1000 ensimmäiselle ilman mitään sen kummempia kilpailuja 🙂

   Vastaa
 2. Iina 24.04.2018

  Hei, mistä tietää ehtikö tuhannen ensimmäisen joukkoon? Itselleni ei tullut edes tilausvahvistusta sähköpostiin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2018

   Kiitos viestistä! Selvitän asiaa!

   Vastaa
 3. Melissa 24.04.2018

  Hei! Seiskassa oli sinusta tänään pieni artikkeli. Ei anna kyllä hyvää kuvaa sinusta valitettavasti 🙁 Olen aina ihaillut sinua ja olet ollut suuri esikuvani. Tämän jutun myötä ajatukseni sinua kohtaan muuttuivat. Ei voi olla noin kiire ikinä että vaarantaa oman ja muiden ihmisten turrvaölisuuden! Tuollainen toiminta on vaan niin vaarallista ja ei soveliasta kellekkään eikä varsinkaan perheenäidille! Tsemppiä kuitenkin sinne ja toivottavasti punaisiin ajo/kaahailu ajo ei toistu enää!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2018

   Moikka! Kiitos kommentista! Tässä oli kyseessä sellainen liikennetilanne, jossa olin tulossa risteykseen niin, että valot olivat vielä vihreät. Valot vaihtuivat kuitenkin juuri viime hetkellä kun olin jo kääntymässä risteyksessä. Eli niin sanotuilla ”jälkikeltaisilla” mentiin. Siinä tilanteessa puntaroin tilanteen niin, että minun on kaikkien turvallisuuden kannalta parempi mennä jälkikeltaisilla risteyksestä ohi (kun olin jo menossa), kuin tehdä raju äkkijarrutus. Olen kuitenkin tästä todella pahoillani ja tulevaisuudessa luonnollisesti kiinnitän tähän huomiota enemmän.

   Seiskalla on tunnetusti hyvin ”raflaava” tapa kirjoittaa juttuja. Toivoisin ihmisten muistavan, että asiat, joita kyseisestä lehdestä lukee harvoin pitävät paikkaansa. Tässäkin jutussa liioiltiin paljon ja väitettiin, että olisin ajanut koko matkan ylinopeutta mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Mutta tietystikään en sille mitään voi, jos tämän jutun myötä ajatuksesi minusta muuttuivat… Iloista kevättä sinulle joka tapauksessa! 🙂

   Vastaa
 4. Nina Jansson 25.04.2018

  Hei ! Miten kommentoit seiskan juttua? Onko valheellista tietoa vai onko seiska kerrankin oikealla asialla? Kuvat ovat kyllä luotettavan näköisiä, mutta olisi hyvä kuulla sun kanta tapahtumaan, me lukijat ansaitsemme sen….

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.04.2018

   Moikka! Kiitos kommentista! Kuten tuossa aikaisemmassa kommentissa jo kerroinkin tässä oli kyseessä sellainen liikennetilanne, jossa olin tulossa risteykseen niin, että valot olivat vielä vihreät. Valot vaihtuivat kuitenkin juuri viime hetkellä kun olin jo kääntymässä risteyksessä. Eli niin sanotuilla “jälkikeltaisilla” mentiin. Siinä tilanteessa puntaroin tilanteen niin, että minun on kaikkien turvallisuuden kannalta parempi mennä jälkikeltaisilla risteyksestä ohi (kun olin jo menossa), kuin tehdä raju äkkijarrutus. Olen kuitenkin tästä todella pahoillani ja tulevaisuudessa luonnollisesti kiinnitän tähän huomiota enemmän.

   Vastaa
 5. Nina Jansson 25.04.2018

  Kiitos kun vastasit ja kerroit oman kantasi! Ajattelinkin, että seiska taas tehnyt raflaavan jutun! Tuo lehti on kyllä ja aina tahrimassa muiden mainetta! Miksi sen lehden pitää aina hakea kaikella negatiivisella huomiota eikä keskittyisi vaib positiivisuuteen ja toisten tsemppaamiseen! No turhaan sitä ei kutsuta roskalehdeksi! Olisin luultavasti itsekkin vastaavassa tilanteessa ajanut samanlailla kuin sinä! Paljon sinne voimia ja pää vaan pystyyn!❤️

  Vastaa
 6. Saara 26.04.2018

  Hei mistä tuo kuvissa näkyvä ihana pallopaitasi on? ?

  Vastaa
 7. Kiitos Metti & Elle, lehti tupsahti postilaatikkoon eilen 🙂
  Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa