NEUTRAALEILLA SÄVYILLÄ VIIKONLOPPUUN

Zara Trench / & Other Stories Sweater / Acne Jeans / Gucci Bag / Louis Vuitton Boots

Maaginen perjantai on taas täällä! Ah miten ihana fiilis onkaan aloittaa viikonloppu näin superkiireisen viikon jälkeen. Tämä viikko on kulunut pitkälti ensi viikon Elle loves Metti -ohjelman kuvauksia suunnitellessa ja siihen liittyviä asioita hoitaessa. Tämän lisäksi on ollut erilaisia kamppanjakuvauksia sekä yhteistöiden suunnittelua, jotka aina lähtökohtaisesti vievät paljon aikaa. Perus bloggailua on siis ollut kuluneella viikolla yllättävän vähän ja sitäkin enemmän tapaamisia, puhelinsoittoja ja palavereja. Rakastan itse olla suunnittelemassa ja tuottamassa videoiden sisältöä, vaikka se hyvin aikaavievää puuhaa onkin. Koko ajan oppii jotain uutta, mikä on ihan fantastista.

Kuinka siistiä muuten, että nyt pystyy jo kevyemmillä takeilla liikkua ulkona? Tällä viikolla nahkatakki ja trenssitakki ovat olleet ainakin itselläni kovassa käytössä. Löysin myös eilen itselleni Tommy Hilfigeriltä aivan täydellisen armytakin. Se on niin täydellinen nyt tähän kevääseen sekä tulevaan kesään. Yritän saada teille pian kuvia tästä ihanasta takista sekä ideoita armytakin ympärille pukeutumiseen. Nyt jatkan matkaani ja toivottelen teille ihanista ihaninta viikonloppua!

Psst. Älkää unohtako, että tänään pystytte vielä hakea mukaan ensi viikon Elle loves Metti Forssell -kuvauksiin perjantaille 27.5. Tässä lisää ohjeita!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Marja Halmetoja 20.04.2018

    Mahtavaa Metti jos oot löytäny armytakin. Itelläni on etsintä käynnis mut sopivaa ei ole löytyny. Ehkä vielä löydän…☺

    Vastaa