VÄÄRÄ VALINTA?

Kappahl Sweater / Zara Pants / H&M Sunglasses / Chanel Bag / Curt Geiger Shoes

Muoti ja pukeutuminen eivät saa olla tylsä tai liian vakavasti otettava asia. Olen aikaisemmin ollut ehkä liiankin tiukka omassa tyylissäni tai ylipäätään vaatteiden suhteen ja valinnut päälleni vain tietyn tyylisiä tai -värisiä vaatteita. Vuosien varrella tyylini on kuitenkin ottanut jättimäisen harppauksen kokeilevampaan ja rennompaan suuntaan. Mielestäni pukeutumisessa saa ja pitääkin välillä leikitellä ja kokeilla rohkeasti uusia juttuja.

Mutta, tiedättekö sen tunteen kun rohkeasti päättää joskus kokeilla jotain uutta pukeutumisessa, mutta loppupeleissä huomaa, ettei vaate/asu sopinutkaan sinulle aivan sillä tavalla kuin olisit toivonut? Se fiilis kun ajattelet, että olisi sittenkin pitänyt pukeutua siihen tuttuun ja turvalliseen? Niin minulle kävi tämän asun kohdalla. Vaikka tykkäänkin kokeilla uusia trendejä, tiedän melko hyvin minkälaisissa vaatteissa, värisävyissä tai ylipäätään tyyleissä viihdyn. Oranssia ei paljon vaatekaapissani ole, mutta jostain minulle iski halu kokeilla jotain kunnolla värikkäämpää näin kevään kynnyksellä. Aluksi ajattelin asun olevan pirteä ja hauskan erilainen, mutta en silti tunne asua täysin ”omaksi”. Värikkäät neuleet ovat iso trendi tänä keväänä, mutta ehkä tämä värisävy on vain minulle liian raju? Ehkä olisin tuntenut oloni kotoisemmaksi hieman vähemmän pirteässä sävyssä, kuten esimerkiksi vaaleanpunaisessa tai -sinisessä neuleessa? Tällä kertaa kuitenkin mentiin oranssilla.

Sanokaapas te! Mitä mieltä olette näistä tämän kevään trendikkäistä värikkäistä neuleista? Entäpä iskeekö oranssi väri teihin tai sopiiko se mielestänne minulle?

Photos: Juuli Rönkä

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

32 kommenttia

 1. Viivi 11.04.2018

  Onpas magea asu! Mielestäni oranssikin sopii sinulle, vaikka täällä blogin puolella sinut on totuttu yleensä näkemään eri sävyisissä vaatteissa. Ensiksi en välittänyt yhtään valkoisista nilkkureista, mutta nyt tuollaiset on niin siistit! Pitää itsekin käydä kaupoilla kiertelemässä jos löytyisi tuollaiset parit 🙂 Ihanaa kevättä! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos Viivi! Oranssi tosiaan on itselleni vieras väri, mutta kokeilu on aina hauskaa kuitenkin 🙂 Ja haha, niinhän se joskus menee, että kun silmä alkaa tottua johonkin uuteen trendiin (mikä saattoi aluksi olla inhokki) niin sitten tulee se must-have -vaihe! 😀

   Vastaa
 2. Janeem 11.04.2018

  Mun mielestä oranssi on nimenomaan neuleissa ihana väri ja sopii sulle loistavasti! Mutta omaan silmään miellyttää enemmän jos kirkas väri on puettu vaikka ennemmin koko mustaan. Mun mielestä tässä asussa on liikaa värejä (oranssi, musta, valkonen), mutta näytät tottakai hyvältä silti:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiva kuulla, kiitos! Ehkäpä sitten pitää vaan ottaa rohkeammin kirkkaita värejä käyttöön 🙂 Iloista viikonloppua!

   Vastaa
 3. Ellis 11.04.2018

  Mun mielestä toi oranssi sopii sulle hyvin 🙂 Pakko kysyä, vaikka ei liity postaukseen, mutta onko sulla suositella jotain hyvää itseruskettavaa? Mitä itse käytät (jos käytät)? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos Ellis! 🙂 Itselläni on käytössä tällä hetkellä VitaLiberatan sekä Acon itseruskettavia!

   Vastaa
 4. Henna 11.04.2018

  Hyvin tuo neule sopii sulle 🙂 Noihin aurinkolaseihin en vaan millään lämpene. Iloista kevättä ja kesän odotusta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Aina ei kaikki jutut iske! 🙂 Iloista kevättä sinnekin <3

   Vastaa
 5. Selina 11.04.2018

  Sun päällä kaikki näyttää kyllä aina niiin hyvältä! 🙂 Itse tykkään räikeän värikkäistä vaatteista muiden päällä, mutta itse en tunne oloani kotoisaksi niissä. Sen sijaan asusteiden muodossa käytän mielelläni välillä räikeämpiäkin sävyjä piristämässä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos paljon Selina! No mulla on just vähän sama juttu, että kirkkaat värit vaatteissa ei ole ehkä ihan se omin juttu, mutta kokeiluhan on aina ihan hauskaa.. 🙂

   Vastaa
 6. Satu 12.04.2018

  Aivan mielettömän kiva asu!! Sinähän aivan hehkut!! 🙂 Jo ennenkuin ehdin lukemaan tekstiä, tuli kuvista reaktio WAU!! Eli todellakin on piristävä väri tuo oranssi ja sopii sulle tosi hyvin. Muutenkin kokonaisuus on vain niin toimiva…ja noi kengät!!!!! 🙂 Pidä toi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos kovasti Satu! <3 Itse olen vähän epäileväinen, mutta ehkäpä pitää sitten vaan rohkeammin ottaa kirkkaitakin värejä haltuun 🙂

   Vastaa
 7. Siiri 12.04.2018

  Kyllä sulle sopii oranssi hyvin. Itse olisin laittanut jalkoihini valkoiset lenkkarit ja sporttisemman laukun.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos! Totta – valkoiset lenkkaritkin olisi toiminut tässä kivasti 🙂

   Vastaa
 8. Essi 12.04.2018

  Aivan upea neule ja koko nainen! Nämä kuvat nähtyäni ajattelin, että ihanaa, että olet valinnut asuksesi jotain yhtä kirkasta, kuin tämän oranssin neuleen.

  Tekstin luettuani yllätyin siitä, että et tuntenutkaan oloasi täysin mukavaksi asussa. Mielestäni ehdottomasti täytyy kuunnella pukeutumisessa omia tuntemuksiaan, sillä vaatteet toimivat ikään kuin haarniskanamme arkea vastaan. Näytät kuitenkin asussa todella hyvälle 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiva kuulla, kiitos kovasti Essi <3 Vaikka asu ei ihan "omimmiltaan" heti tuntuntunut, pitää ehkä vain useammin kokeilla uusia värisävyä. Ehkä se mieli ja silmä siitä pikkuhiljaa tottuu… 🙂 Iloista viikonloppua!

   Vastaa
 9. Mary 12.04.2018

  Asu sopii sinulle todella hyvin! Ihastuttava nainen. Mutta ymmärrän kyllä jos itse et siinä viihdy. Toinen näkee asiat eri tavalla kuin itse.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos Mary! 🙂 Väri ei tosiaan ehkä ole se mihin olen tottunut, mutta silti välillä on kivaa kokeilla jotain uutta ja piristävää!

   Vastaa
 10. JohannaN 12.04.2018

  Mun mielestä neule näyttää, ainakin kuvissa tosi hyvältä! Ja sopii kyllä sinulle.
  Joskus on ehkä hyvä astua pois omalta mukavuusalueelta, vaikka aluksi ei hyvältä tunnukaa. 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos kovasti Johanna! <3 Ja olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi – pitää välillä rohkeasti kokeilla uutta ja poistua omalta mukavuusalueeltaan!

   Vastaa
 11. Jade 13.04.2018

  Minusta ihan mieletön asu, kaikki natsaa keskenään ja näyttää erittäin pirteältä. Valkoiset saappaat ja juuri nuo aurinkolasit ovat täydelliset ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos Jade! <3 Komppaan aurinkolasien ja bootsien puolesta, mutta silti vielä vähän emmin tuon kirkkaan neuleen suhteen… 😀 Ehkä tämä on vain totuttelukysymys? Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 12. Petra 13.04.2018

  Ihan superihana look, ja oon kyllä samaa mieltä kuin muut että sulle sopii toi oranssi hyvin..
  Ihanaa perjantaita ja viikonloppua☀

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiitos kovasti Petra <3 Ihanaa viikonloppua sinullekin x

   Vastaa
 13. Sofia 13.04.2018

  Mun ensimmäinen ajatus taas oli, että näyttääpäs todella kivalta! Eli kyllä sopii 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Kiva kuulla, iso kiitos! Ehkä vaan tässä on kyse siitä ettei mun silmä ole niin oranssiin tottunut 🙂

   Vastaa
 14. Peppi 13.04.2018

  No sopii herranjumala! Niin tyylikäs!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Haha, kiitos paljon Peppi 😀 <3

   Vastaa
 15. Johanna V 13.04.2018

  Väri tuo hehkua kasvoillesi, mutta tekisi mieli joka kerta nostaa noita aurinkolasejasi ylöspäin kun ovat joka kuvassa sen näköiset että putovat kohta eivätkä voi tuntua mukavilta nenällä tai korvien takana.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.04.2018

   Haha, totta! Mulla on niin pieni pää, että aurinkolasit aina tippuu mulla 😀 Iloista viikonloppua!

   Vastaa
 16. Riikka 14.04.2018

  Se sopii sulle tosi hyvin! Ja on pirtsakka. Mut se on kyl totta et jotkut asut ei vaan tunnu omalta vaikka mikä ois.

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.04.2018

   Kiitos – No näinhän se just on! Mutta toisaalta, ehkä tämä oranssi värisävy tarvii vaan vähän opettelua ja totuttelua 🙂 Ihanaa sunnuntaita! 🙂

   Vastaa