KLASSIKON PALUU

Klassikot ovat klassikoita – ja syystä! Ne ovat nimittäin niitä vaatteita, jotka eivät koskaan ole poissa muodista vaan aina tyylikkäitä ja ajattomia. Klassikot ovat usein myös ihanan monikäyttöisiä ja monipuolisia vaatekappaleita, jotka voi pukea päälleen lähes jokaiseen tilanteeseen. Trenssi on ehdottomasti yksi klassikkotuote, jonka pukee mielellään päälleen vuodesta toiseen. Välillä käy kuitenkin niin, että jotkin klassikkotuotteet nostavat päätään entistä vahvemmin tiettyinä aikoina ja ovat muotiväen suosiossa normaalia enemmän. Tänä vuonna klassiset trenssitakit tekevät vahvan paluun!

Mikäli sinulta vaatekaapistasi vielä se täydellinen trenssitakki uupuu, suosittelen kurkkaamaan kauppojen valikoiman, silla tarjonta on tällä hetkellä suuri. Trenssin valinnassa kannattaa kuitenkin olla huolellinen ja miettiä tarkkaan minkälaisen trenssin itselleen haluaa. Takit saattavat ulospäin näyttää pitkälti samalta, mutta todellisuudessa niissä on paljonkin eroja. Kannattaa miettiä tarkkaan esimerkiksi minkä mittaisen, mallisen tai mistä materiaalista takin haluaa. Yksityiskohdissakin on huomattavia eroja ja niihin kannattaa kiinnittää huomiota takkia valittaessa; yksi- vai kaksirivinapit? Minkä kokoinen kaulus? Vyötärölle solmittava vyö vai ilman?  Trenssitakki on mielestäni jopa pienen sijoituksen arvoinen vaate, sillä laadukkaasta trenssistä on sinulle iloa moniksi vuosiksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Ella 23.04.2018

    Oi, trenssitakit ovat niin super ihania! Millä muuten teet nämä kollaasisi tänne blogiin, miulle iski paniikki kun Polyvore on näköjään poistunut käytöstä enkä saa blogiini tehtyä ollenkaan enään mitään kivoja kollaaseja 🙂

    Vastaa