TÄYDELLISESTI MUOTOILEVAT SUKKAHOUSUT

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa

Rakastan laittautua erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin huolella. Laittautuminen ja asianmukainen pukeutuminen ovat tärkeä osa kunnioitusta tilaisuutta ja sen järjestäjiä kohtaan. Huolellinen ja asianmukainen valmistautuminen tuovat minulle itselleni myös hyvän ja itsevarman olon. Valitessani asua juhliin, pyrin aina valitsemaan päälleni vaatteen tai asun, jota minun ei sen enempää tarvitsisi miettiä. Haluan juhlissa keskittyä mekon alas kiskomisen tai vatsan sisään vetämisen sijaan itse tapahtumaan sekä muihin juhlissa oleviin ihmisiin.

Oikeanlaiset sukkahousut ovat yksi asia, joka tuo minulle juhlapukeutumiseen varmuutta. Tiukkojen juhlamekkojen kanssa muotoilevat ja tukevat sukkahousut ovat aina loistava valinta, tarvitsisit sitten vain vähän tai sitten vähän enemmän muotoilua. Tukevat sukkahousut tuovat ryhdikkyyttä asukokoisuuden lisäksi myös koko olemukseen. Pääsinkin yhteistyössä Norlynin kanssa testaamaan heidän Premium Control –sukkahousujaan, joissa vatsan, pepun ja reisien kohdilla on hieman enemmän tukea sekä muotoilevuutta. Sukkahousut muun muassa tukevat vatsaa sekä virkistävät jalkoja uudella tavalla. Olo on ryhdikäs, miellyttävä ja naisellinen. Valitsin itselleni sukkahousuista sun-värivaihtoehdon, joka kevyesti antaa jaloille kauniin päivetyksen. Norlynin sukkahousujen valikoimasta löytyy toki myös muitakin hyviä värivaihtoehtoja, kuten edellisessä postauksessa kerroinkin. Varsinkin tyköistuvien vaatteiden kanssa suosittelen lämpimästi tutustumaan nimenomaan näihin Premium Control -sukkahousihin. Sukkahousut ovat todella laadukkaat sekä istuvuudeltaan täydelliset. Hyvä fiilis kropassa näkyy myös ulospäin!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Eve 19.04.2018

    Vau! Tässähän melkein tekis mieli vaihtaa farkut mekkoon näiden kuvien innoittamana. ? käytän paljon sukkahousuja ja mekkoja. Muotoilulle ei ole koskaan ollut tarvetta, olen samankokoinen kuin sinä joskin vähän lyhyempi. Ilmeisesti kuitenkin tukevat sukkikset voisivat olla ihan hyvä asia sirollekin naiselle? 🙂

    Vastaa
  2. Petra 20.04.2018

    Sukkahousut melkein joka päivä käytössä, mutta muotoileville sukkahousuille ei niinkään ole käyttöä, kun en juuri mekkoja käytä. Mutta hameiden kanssa tavallisia tukisukkahousuja käytän kyllä joskus. Kun joutuu välillä sääret koville seisoessa pitkiä aikoja. Ei varmaan haittaisi vaikka on tuen lisäksi muotoileva ominaisuus mukana sukkahousuissa. Missähän väreissä tätä mallia löytyy? 20 denierin sukkahousuja käytän joskus, vaikka useimmiten jalassa 40den.

    Vastaa