ELLE LOVES METTI FORSSELL

Nyt saan vihdoin ja viimein jakaa kanssanne ihanan uutisen, joka on ollut suunnitteilla jo hetken aikaa. Huhtikuun lopussa Elle lanseeraa nettisivuillaan täysin uuden netti-tv-sarjan, joka kantaa nimeä Elle loves Metti Forssell. Kuten nimestäkin voi jo päätellä, tässä netti-tv-sarjassa tullaan käsittelemään aiheita lähellä minun sydäntäni. Luvassa on luonnollisesti paljon muotia, kauneutta, tyylejä ja hyvinvointia, mutta näiden aiheiden lisäksi jaksoissa sukelletaan myös pintaa syvemmälle ja nostetaan keskustelujen kautta esille myös hieman arkaluontoisempia aiheita.

Jaksoissa tulen jakamaan tyyli- ja stailausvinkkejä sekä vastaamaan lukijoiden erilaisiin tyyli-ongelmiin. Vastapainona pääsen myös kuuntelemaan ihmisten kiinnostavia tarinoita sekä keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa mieltä askarruttavista aiheista. Monien jaksojen aiheet ovat edelleen tarkoituksella päättämättä, sillä haluan tässä kohtaa heittää pallon teille. Tavoitteenani on aina tuottaa sisältöä, joka olisi mahdollisimman mieluista seurattavaa teille. Haluan siis tätäkin sarjaa tehdessä käsitellä jaksoissani aiheita, jotka kiinnostavat juuri teitä ja vastaavat teidän mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tarkoituksena on ratkoa juuri teidän tyylihaasteitanne, antaa vinkkejä sekä nostaa pöydälle teitä kiinnostavia keskustelunaiheita. Siispä nyt onkin erinomainen tilaisuus vaikuttaa tulevan netti-tv-sarjan aiheiden sisältöön. Onko sinulla mahdollisesti ongelmia vaatekaapin kulmakivien löytämisessä? Entä kaipaisitko vaihtelua työpukeutumiseen tai vinkkejä täydellisen valmistujaisjuhlalookin löytämiseen? Olipa tyylihaasteesi sitten mikä tahansa, lähden sitä innoissani ja yhdessä kanssasi ratkomaan. Ilolla otan ideoita ja ajatuksianne vastaan kommenttiboxin puolella.

Ja mikä vielä parempaa – nyt muutamilla lukijoillani on mahdollisuus päästä mukaan itse sarjan kuvauksiin! Etsimme sarjan ensimmäisiin jaksoihin mukaan lukijoita, jotka stailataan arki- tai juhlatyyliin. Toiseen jaksoon haemme henkilöä, jolla olisi jokin työ/arkipukeutumiseen liittyvä tyylihaaste ja toiseen jaksoon etsimme puolestaan henkilöä, joka kaipaisi neuvoa täydellisen kevätjuhlalookin aikaansaamiseen. Kuvaukset ovat Helsingissä jo ensi viikolla, maanantaina 23.4 ja perjantaina 27.4 klo 8-17. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen [email protected] ja kerro, miksi haluaisit päästä stailattavaksi. Olisi aivan mahtavaa, jos lähtisitte rohkeasti mukaan toteuttamaan tätä uutta ja ihanaa projektia kanssani! <3

Otan mielelläni vastaan aiheideoita jaksoihin sekä vastaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne kommenttiboxin puolella!

Elle loves Metti Forssell on 8-osainen netti-tv-sarja, joka alkaa Elle.fi:ssä 26.4. Torstaisin julkaistavassa nettisarjassa tyylibloggaajamme Metti Forssell jakaa vinkkejä naiselta naiselle. Jaksoissa käsitellään naisten arkea ja juhlaa sekä sukelletaan välillä myös vakavampiin kysymyksiin. Ensimäisissä jaksoissa pureudutaan työpukeutumiseen, etsitään juhlatyylin kulmakiviä sekä keskustellaan syvällisemmin muun muassa äitiydestä. Vieraina nähdään tuttuja kasvoja kuin myös Ellen lukijoita. Elle loves Metti Forssell toteutetaan yhteistyössä kaupallisten kumppaneiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. JohannaN 18.04.2018

  Ihan huikea uutinen, wau! Ja onneksi olkoon. 🙂 Aion kyllä katsoa jokaisen jakson.

  Vastaa
 2. Iina 18.04.2018

  Wautsi Wau! Mielenkiintoista! Uutta viihdykettä mun työmatkoille metroon ☺️?? Kaikki vinkit-varsinkin työpukeutumiseen tervetulleita??
  Ja laitoin myös hakemuksen ”vetämään.” ?

  Vastaa
 3. C 18.04.2018

  Vau ja jes! Ihan mahtavaa, jään innolla odottelemaan jaksoja?

  Vastaa
 4. Rous 19.04.2018

  Wau mahtavaa!! Vinkkejä vaatekaapin siivoukseen ja sen järjestämiseen olisi kiva saada.?

  Vastaa
 5. Karoliina 19.04.2018

  Olisi kiva saada ideoita kesäpukeutumiseen. Mielellään esimerkiksi joitain vähän värikkäämpiä vaihtoehtoja ja myöskin joitain kesäasuja, jotka eivät ole niin tavallisia ja yksinkertaisia ”suomalaistyylisiä”. Jään innolla odottamaan! xx

  Vastaa
 6. Emma 19.04.2018

  Pintaa syvempiä aihe mistä olisi ihana kuulla sun mietteitä; kun työ on lähinnä ulkokuoreen (tyyliin, ulkonäköön) liittyvää niin olis kiva kuulla että miten sä pidät kuitenkin ajatukset siinä että elämä on paljon paljon muutakin kun ulkonäkö ja loppujen lopuksi ulkoiset asiat on aika toissijasia? Ollaan monesti kavereiden kaa keskusteltu että meistä jokaiselle muodista kiinnostuneelle käy helposti niin että tuijotetaan liikaa sitä peiliä ja mietitään miltä näytetään pitkiäkin aikoja, sit hetken päästä tajutaan kuinka pieni osa elämää ulkonäkö oikeesti on. Välillä myös tuntuu että on niin täynnä muotia, vaatteita, ulkonäköä että vois melkein oksentaa kaiken ulkonäköön liittyvän pihalle ja saa tarpeekseen 😀 en tiiä pystytkö yhtään samaistumaan näihin ajatuksiin 🙂

  Vastaa
 7. Anja 22.04.2018

  Milloin sarjaan valituille ilmoitetaan valinnasta?:) Valitsetko sinä vai sarjan tuottajat?

  Vastaa