RENNOMPI PÄIVÄN ASU

Zara Coat / Anine Bing x Gina Tricot Sweater / Üterque Leather Pants / H&M Sunglasses / Valentino Bag / Adidas Sneakers

Toivepostauksena, tai pikemminkin toiveasuna, tänään blogissa hieman rennompaa asukokonaisuutta. Olette toivoneet minulta useampaan otteeseen astetta rennompia asukokonaisuuksia, joten täältä tulee! Näissä asukuvissa näette todellisen luottoasukokonaisuuteni, jonka puen päälleni usein kiireessä tai silloin jos ei vaan yksinkertaisesti keksi tai jaksa miettiä mitä laittaisi päälleen. Rento neule yhdistettynä iki-ihaniin ja monikäyttöisiin nahkahousuihin sekä mukaviin lenkkareihin. Faktahan on, että kuitenkin enemmän minun tulee tällä hetkellä lenkkareissa liikuttua kuin koroissa.

Näin keväällä on ihana käyttää enemmän värejä, joten valitsin tylsän harmaan tai mustan sijaista raikkaan vaaleansinisen. Ai että miten siitä tykkäänkään! Myös uusi Valentinon laukku sopii mielestäni ihanasti tähän arkiseen asukokonaisuuteen vaikka laukku itsessään onkin  ”rokimpi” ja astetta juhlavampi.

Mitä mieltä te olette arki-lookistani? Entäpäs mikä on teidän luottovaate arkipukeutumisessa? Se vaate, johon turvaudutte kiireen keskellä tai jos muuten ette vain kerkeä miettiä mitä pukisi päälleen?

Photos: Alexa Dagmar /edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 kommenttia

 1. Natalie 16.04.2018

  Aivan ihana keväinen asu!! Mistä nuo kengät on ostettu?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2018

   Kiitos <3 Kengät on tosiaan Adidaksen ja ostettu Espanjasta! 🙂

   Vastaa
 2. Roosa 16.04.2018

  Kuuntelen tässä samalla sun ja Hannan podcastia ja täytyy sanoa että ihan loistava juttu tää teidän podi! Joka maanantain kohokohta! 🙂 Ja kiitos tästä asusta, rennommat asut on mun lemppareita koska niistä pystyy ihan tällänen tavallinen tallaajakin ottaan inspiraatiota. Kivaa kevättä koko perheelle <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.04.2018

   Ihanaa kuulla, kiitos kovasti Roosa! Tuntuu niin mahtavalta saada positiivista palautetta podistamme, koska se on meille uusi ja jännittävä juttu, jota on todella kivaa ja mielenkiintoista tehdä! Siksi teidän tsemppaukset ja kommentit sen(kin) suhteen ilahduttavat mieltä kovasti xx

   Vastaa
 3. Jenni 17.04.2018

  Oma luottoasuni varsinkin nyt talvella on ollut leggingsit ja pitkä löysähkö paita. Siihen päälle kun heittää pitkän takin niin takkia vaihtelemalla sama asu sopii joka menoon, jossa ei tarvitse takkia riisua 😀 Olen kyllä varsinkin talvella superlaiska pukeutuja….Onneksi nyt saa täällä Lapissakin jo ottaa keväisempiä takkeja esille 🙂
  Ps. Pakko vielä kiittää sinun ja Hannan podcasteista. Olen tykännyt todella paljon kuunnella niitä ja monesti tuntuu, että se puoli tuntia on liian vähän 😀 Teidän juttuja kuuntelisi pidempäänkin!

  Vastaa
 4. Linda 17.04.2018

  Hei,
  on sanottava, että laukku on hyvä ja sopivan rok.
  Sun ääni sopii eetteriin tosi hyvin ja aiheet on kiinnostavia, antaa vähän enempi syvyyttä ja järkevyyttä näiden blogien rinnalle. Te ootte Hannan kanssa hyvä keskustelupari ja samalla sivulla. ?

  Vastaa
 5. Niina 17.04.2018

  Teidän podcasteja on ollut tosi kiva kuunnella! Sulla on hyvin miellyttävä ääni ja tykkään sun rauhallisesta ja pohdiskelevasta tyylistä, ehdottomasti tuo lisää syvyyttä blogiisi. Vaikutat sydämelliseltä ihmiseltä. Kaikkea hyvää sinulle!

  Vastaa
 6. Elina 17.04.2018

  Pakko kysyä ”ärsyttävä” kysymys.. mikä koko sinulla on tuosta paidasta? Näyttää niin sopivan rennolta että voisin jopa näiden kuvien perusteella harkita tilausta ?

  Vastaa
 7. Oona 18.04.2018

  Aivan ihana asu! Saanko tiedustella kenkien mallia? Upeat 🙂

  Vastaa
 8. Laura 18.04.2018

  Nyt oli muuten pakko pistää tilaukseen sekä kyseinen neule että kengät (löytyy Zalandolta)! Niin ihanat!

  Vastaa
 9. Lotta Valtiala 18.04.2018

  Aivan ihana toi raikas ja niin keväisen lempeä villapaita. Itselläkin luotto vaateisiin kuuluu isot villapaidat. Näin keväällä olen yrittänyt etsiä kaappiin jotain keväisempää kuin se harmaa ja musta. Tykkään kyllä lukea sun blogia ja odotan aina innolla maanantain podcastiä❤️

  Vastaa