RAIN RAIN GO AWAY

Zara Top / Bershka Jeans / Prada Bag / H&M & Pernille Corodyn Necklaces / Mango Shoes

Rain rain rain… Tuntuu, että sade seuraa minua mihin tahansa menenkään. Pari viikoa sitten Pariisissa kaikkina kolmena päivänä satoi vettä aamusta iltaan ja nyt Espanjassakin ensimmäiset päivät ovat olleet lähestulkoon pelkkää sadetta. Höh. Onneksi huomisesta eteenpäin tännekin on luvattu aurinkoa ja kunnon lämpöasteita. Jos olisin yksin reissussa ei minua sade haittaisi ollenkaan, päinvastoin. Nautin jos ”pitäisi” olla sisällä ja saisin vain rentoutua, makoilla sängyllä, käydä kylvyssä ja katsella vaikka Netflixiä. Mutta lasten kanssa sadepäivät tuottavat aina hieman päänvaivaa, sillä tekemistä täytyy keksiä. Tänään suunnitelmissa olisikin sitten taas yksi uusi sisäleikkipuisto ja myöhemmin tarkoituksena olisi käydä katselemassa pääsiäiskulkueita.

Mikä on parasta sadesunnuntain ajanvietettä mitä te tiedätte?

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

  1. Anna 25.03.2018

    Hei Metti! Ihanat nuo farkut <3 Ajattelin itsekin tilaamista, mutta koot vaikuttavat hieman normaalia pienemmiltä, joten ajattelin kysyä minkä koon valitsit noista farkuista?

    Vastaa
    • Metti Forssell 26.03.2018

      Moikka Anna! Kiitos, itsekin tykkään näistä farkuista paljon 🙂 Minulla on näistä koko 32! 🙂 Iloista viikkoa sinne xx

      Vastaa
  2. Anne 25.03.2018

    Onko paita just hankittu? Jos, niin mistä ?

    Vastaa
    • Metti Forssell 26.03.2018

      Kiitos, paita (tai itseasiassa body) on Zarasta! Ja ihan uusi vielä, eli löytyy nykyisestä mallistosta! Mulla on sama myös mustana, tää on aivan ihana nimittäin 🙂

      Vastaa
  3. Anni 26.03.2018

    Onpas kauniita kuvia! Toivottavasi pian paistaa 🙂

    http://www.annimarian.com

    Vastaa
    • Metti Forssell 26.03.2018

      Kiitos kovasti Anni! <3 Kyllä – nyt jo paistaa ihanasti 🙂

      Vastaa
  4. C 26.03.2018

    Hei Metti!
    Olisi kiva kuulla miten (aina hoikkana pysyvä) malli syö? 🙂 Saisitko tehtyä meille lukijoille sun ruokapäiväkirjaa? Olisi myös kiva kuulla minkälaista liikuntaa harrastat.

    Vastaa
    • Metti Forssell 26.03.2018

      Moikka! Kiitos kommentista! Itseasiassa ensi viikon podcast-jaksomme aihe (julkaistaan maanantaina 2.4) on ruoka ja liikunta. Siinä jaksossa avaamme Hannan kanssa hieman ruokailu ja liikuntatottumuksiamme. Toki tänne blogiinkin voisin jotain aiheesta kirjoittaa. Kiitos vinkistä 🙂

      Vastaa