OFF SHOULDER NEULE

From left: Zara / H&M / H&M / Missguided / Self Portrait

Off-shoudler -trendiä on näkynyt jo pitkään. Viime kesänä yksi kuumimmista ja eniten näkyneistä trendeistä olikin juuri erilaiset olkapäät paljastavat topit ja mekot. Olkapäät paljastava malli onkin todella kaunis ja naisellinen sekä sopii hyvin monille erilaisille vartaloille. Malli on imarteleva ja naisellinen olematta kuitenkaan liian paljastava. Itse tykkään kyseisestä trendistä ja sellaista onkin näkynyt päälläni paljon (mm. raskausaikana käytin myös paljon tällaisia yläosia) Nyt on ollutkin ilo huomata, että samantyyliset mallit ovat suosittuja vielä tänäkin vuonna. Tällä kertaa toppien ja mekkojen lisäksi on kuitenkin näkynyt off-shoulder neuleita! Muhkeat olkapäät paljastavat neuleet sopivatkin mitä parhaiten juuri tähän vuodenaikaan, kun ulkona on vielä todella viileää, mutta haluaa jo pukeutua astetta kevyemmin ja kesäisemmin. Reilu kuukausi sitten blogissani näkyikin tämä asu, jossa päälläni oli tuo rakastamani Self-Portraitin off-shoulder neule! Se on niin ihana ja mukava päällä! Keräsin myös yläpuolen kollaasiin nettikauppojen valikoimasta muutamia suosikkejani. Luonnonvalkoisen neuleen ohelle nimittäin mielelläni kotiuttaisin vielä esimerkiksi tuon herkullisen vaaleanpunaisen tai klassisen kamelinvärisen… Mikä on sinun suosikkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Niina 26.03.2018

  Hei, pystyykö teidän podcasteja vielä kuuntelemaan..? Wecastissa näkyy vain kaksi ekaa osaa :O

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.03.2018

   Moikka! Ehdottomasti pystyy! Tosiaan Wecastin sivuilta pitäisi löytyä kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot (yht. 6 kpl). Selvitän heti mistä kyse, jos siellä ei näy kuin kaksi…

   Podcastien kuuntelua varten suosittelen lataamaan acast -nimisen appin, joka on ihan ilmainen sovellus. Acastin hakukenttään kun vaan kirjoittaa ”Metti & Hanna” sieltä löytyy kaikki jaksot 🙂

   Vastaa
 2. Elle 27.03.2018

  Hei mistä olet ostanut sun harmaan ja mustan hupparin, jossa sellaiset paksut valkoiset nauhat :)? näkyy välillä sun päällä instastoriessa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.03.2018

   Moikka! Hupparit ovat Zarasta 🙂

   Vastaa