TAAS REISSUSSA

Terkut Espanjasta! Päätimme tehdä hetkellisen maisemanvaihdoksen ja lähteä karkuun Suomea yllättynyttä takatalvea. Viime yönä saavuttiin tänne Espanjan kotiimme ja täällä vietämme nyt pienen hetken. Lentomatka oli hieman raskas tällä kertaa, mutta kaikki väsymys unohtui kun aamulla verhot avatessani sain nähdä ihanan auringopaisteen, meren ja ne ihanat palmupuut. Aamukahvi ei taas vähään aikaan ole maistunut niin hyvälle kuin tänä aamuna kattoterassilla merta ihaillessa. Se tunne kun auringonsäteet hennosti lämmittävät kasvoja, ihan parasta.

Tämä on itse asiassa myös ensimmäinen kerta kun vietämme pääsiäisen täällä. Onko teillä tietoa, kokemuksia tai vinkkejä mitä aurinkorannikon tai Espanjan ylipäätään, pääsiäiseen kuuluu? Mitä perinteitä, mitä nähtävää, mitä tekemistä? Vinkkejä otan enemmän kuin mielelläni vastaan!

Ja hei, haluan mainita teille vielä tuosta Nikin aivan upeasta ja uudesta valokuvauskurssista, josta kerroin teille muutama päivä sitten instagram-storyni puolella. Niki on tosiaan lanseerannut online-kurssin, How to photograph your baby`s first year, jossa hän ohjeistaa vanhempia miten ottaa entistä parempia kuvia lapsistaan. Sinun ei todellakaan tarvitse olla ammattikuvaaja (tai edes järjestelmä- tai digikameran omistaja), sillä Niki ohjeistaa selkokielellä miten saada parempia kuvia lapsistaan käyttäen ihan vaikka vain kännykän kameraa. Niki on ikuistanut lähes kaikki meidän perheen merkittävät hetket, kuten molemmat raskaudet, vastasyntyneen kuvaukset ja lapsikuvaukset. Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus saada Nikiltä kullanarvoisia ohjeita ja vinkkejä siihen miten itsekin ikuistaa ihania hetkiä rakkaistamme. Verkkokurssi on tarjouksessa vielä tämän päivän ajan 99€ (normaali 149€), joten suosittelen lämpimästi kurkistamaan Nikin nettisivuilta mistä kyse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Katja 23.03.2018

  Oi ihanaa lomaa teille, nauttikaa! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.03.2018

   Kiitos kovasti <3

   Vastaa
 2. Johanna 23.03.2018

  ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.03.2018

   <3 <3

   Vastaa
 3. Jonna 24.03.2018

  Pääsiäinen tai oikestaan koko pääsiäisviikko on yhtä isoa juhlaa siellä. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan pääsiäiskulkueita, on näkemisen arvoisia. Kaupat yms saattavat olla loppuviikosta kiinni.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.03.2018

   Jes kiitos tiedosta! Näistä olemmekin kuulleet ja ovat kuulemma mahtavia 🙂

   Vastaa
 4. Nina 24.03.2018

  Ihana pusero, mistä hankittu?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.03.2018

   Kiitos! Tämä on Zarasta, mutta jo noin vuosi sitten ostettu…

   Vastaa
 5. Maarit 24.03.2018

  Hyvän mielen pääsiäistä teidän perheelle! ? Laitahan vähän maisemakuvia, niin mekin voidaan nojatuolimatkailla täällä kotimaassa ???

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.03.2018

   Kiitos paljon Maarit! Sitä samaa sinulle 🙂

   Vastaa
 6. Mami 24.03.2018

  Koska Espanja on katolinen maa, pääsiäistä edeltävä viikko eli Semana Santa on siellä hyvin merkityksellinen. Viikko alkaa huomenna (su) ja päättyy ensi sunnuntaina. Silloin on lähes joka päivä erilaisia uskonnollisia kulkueita. Kannattaa käydä ainakin yksi katsomassa, ovat vaikuttavia musiikkeineen ja pukuineen. Miehet kantavat raskaita lavetteja, jotka on koristeltu kukin sekä esim. Marian, Jeesuksen ja pyhimysten ”patsain”. Isoimmat juhlinnat on tietenkin Malagassa, mutta kyllä Marbellassakin Semana Santaa vietetään.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.03.2018

   Kiitos tiedosta! Pitää ehdottomasti käydä katsomassa näitä upeita kulkueita 🙂

   Vastaa
 7. Karla 24.03.2018

  Täällä Espanjassa alkaa nyt Semana Santa eli pyhä viikko, ja on erilaisia kulkueita joka kylässä viikon aikana 🙂 torstaina ja perjantaina on kaikki paikat kiinno ja nämä on pyhäpäiviä. Esim. malagassa on hienot kulkueet ja Sevilla on todella tunnettu näistä kulkeista mutta myös väkeä sitten riittää. Itse asun täällä Marbellassa, olisin mennyt tänä vuonna Sevillaan katsomaan kulkueita mutta se siirtyköön nyt ensivuoteen, esikoistyttäreni kun syntyi 9 päivää sitten niin ei ihan vielä päästä mitään reissuja tekemään. Mutta suosittelen käymään katsomaan näitä kulkueita. Huomenna palmusunnuntaina taitaa alkaa nämä kulkueet!

  Vastaa
 8. Metti Forssell 26.03.2018

  Kiitos tiedosta Karla! Näitä täytyy käydä kurkkimassa ja lapsille näyttämässä 🙂 Ihanaa viikkoa sinne xx

  Vastaa