MUUTAMA HOTELLISUOSITUS PARIISISSA

Pariisin visiitimme aikana sain teiltä todella paljon kyselyitä hotelleista, joissa yövyimme. Eikä ihme, sillä hyviä hotellivinkkejä ei voi koskaan olla liikaa. Siksipä ajattelinkin nyt blogin puolella vielä muutaman hotellivinkin antaa. Tällä kertaa olimme työmatkalla, joten hotellimme oltiin päätetty ja varattu puolestamme. Jos kuitenkin itse lähden kaupunkilomalle on minulle hotellia varatessa ehdottoman tärkeää keskeinen sijainti. Sen lisäksi haluan, että hotelli on myös visuaalisesti kaunis ja miellyttävä. Rakastan myös hotellin aamiaisia, joten tarkistan yleensä myös hotellin aamupalamenun/tarjonnan ennen varaamista.

Madeleine Plaza

Ensimmäisen yön vietimme Madeleinen aukiolla sijaitsevassa Madeleine Plazassa. Hotelli oli todella pieni mutta suloinen. En ole pitkään aikaan (jopa koskaan?) ollut hotellissa, joissa hotellinavaimista roikkuu pehmotäytetty avaimenperä, joka täytyy jättää respaan hotellilta lähdettäessä. Hotellista tuli hieman mieleen bed & breakfast -tyyppinen ratkaisu, vaikkakin kyseessä oli ihan ”oikea” hotelli. Ison plussan hotelli saa kuitenkin loistavasta sijainnistaa. Kävelymatkan päässä kaikki liikkeet sekä kauppakeskukset. Myöskin Pariisin upea oopperatalo sijaitsee ihan kävelymatkan päässä Madeleine Plazasta.

Sofitel Paris le Faubourg

Yövyin tässä hotellissa ensimmäistä kertaa vuosi sitten kun oli YSL.n vieraana Pariisissa. Hotelli ihastutti heti ensi silmäyksellä kun astuin hotellin upeaan aulaan. Hotelli on sisustuttu hienostuneen modernisti ja väreinä käytetty mm. vaaleanharmaata, kultaa ja raikasta valkoista. Täydellinen yhdistelmä jos minulta kysytään. Hotellihuoneissa samantyylinen kaunis sisustus jatkui. Parasta hotellihuoneissa oli kuitenkin pääsy suloiselle ranskalaiselle parvekkeelle, josta on upeat näkymät Pariisin kaduille (esimerkiksi tämä instagram-kuvani on otettu hotellin parvekkeelta) Upeiden puitteiden lisäksi hotellissa oli erinomainen aamiainen sekä palvelu todella laadukasta ja ystävällistä. Kaiken lisäksi hotelli sijaitsee aivan loistavalla paikalla, kauppojen ja monien nähtävyyksien sydämessä. Hermesin liikkeen voi muun muassa bongata suoraan hotellia vastapäätä.

Photos of me: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Merja 14.03.2018

    Sofitel ketjun hotellit ovat varma valinta aina. Niitä löytyy Euroopasta kaikista isoimmista kaupungeista. Olet niin nuori, että olet digitaaliajan avainten kanssa pelannut koko ikäsi. Aiemmin oli konkreettiset avaimet, ja ne jätettiin aina respaan, kun poistuttiin hotellista. Niille oli varattu koukut tai lokerot, joissa avaimet killui.

    Vastaa
  2. Iida 14.03.2018

    Pariisiin ei kyllä kyllästy koskaan! Itse monta lomaa siellä viettäneenä suosittelen lämpimästi hotellin sijaan joskus turvautumaan air-bnb asuntoon, jos haluaa kunnolla leikkiä pariisitarta! 🙂 Itse ainakin koen jo esimerkiksi sen olevan elämys, kun saa käydä itse hakemassa tuoreet leivät ja croissantit aamupalalle alakerran leipomosta kuten muutkin paikalliset. Pariisihan on täynnä kauniita puuovia, jonka edessä varmasti jokainen siellä vieraillut bloggaaja on yhden tai useamman asukuvan käynyt ottamassa – eikö olisi siistiä nähdä millaisia asuntoja niiden kaikkien kauniiden puuovien takana piileekään! Itse ainakin olen törmännyt suloisiin, joskin pieniin eikä ehkä suomalaisen silmään kaikista toimivimpiin (=pieni keittiö, ei hissiä vaikka asunto 5. kerroksessa..) mutta hyvin siisteihin ja hyvin hoidettuihin koteihin 🙂

    Vastaa