KAHVILAN SÄVYISSÄ

Mikä Pariisista tekee niin maagisen? Ovatko ne ne kauniit rakennukset ja upea arkkitehtuuri? Ihan sama minne suuntaan katsoo, voi nähdä toinen toistaan upeampia rakennuksia, kuuluisista nähtävyyksistä puhumattakaan. Pariisissa taide, kulttuuri ja historia huokuvat kaikkialta minne ikinä meneekin. Vai tekeekö Pariisista maagisen sen ihmiset, jotka tekevät kaiken tyylillä, aina pukeutumisesta viimeisen päälle hiottuihin latteihin? Vai tekeekö Pariisista maagisen sen ihana kahvilakulttuuri ja nämä suloiset kahvilat, joita voi löytää lähes jokaisesta kadunkulmasta? Vai tekeekö Pariisista maagisen muodin vahva läsnäolo? Tai ehkä kaupungin ihanuus lähtee kaiken yllämainitun yhdistelmästä? Jostain kaupungeista vain yksinkertaisesti huokuu sellainen taianomainen fiilis ja Pariisi on ehdottomasti yksi niistä. Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotain.

Mikä asia Pariisissa sykähdyttää sinua eniten? Missä paikassa on pakko vierailla Pariisin visiitin aikana?

Massimo Dutti Coat / Zara Knit / Gina Tricot Jeans / Agnes Cecilia Belt Bag / KN Collection Beret / Zara Heels

Itse rakastan näitä Pariisin suloisia kahviloita ja kahvilakulttuuria ylipäätään. Rakastan vain istua kahvikupposen äärellä kadulla ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Voisin tehdä sitä vaikka tunti tolkulla. Tämä kuvissa näkyvä perinteinen ranskalainen kahvila sijaitsi aivan hotellimme vieressä, Madeleinen aukiolla. Niin ihana. Ja hei, kuinka hyvin minun uusi vyölaukku sopii kahvilan värisävyihin? #matchymatchy. Sainkin tästä laukusta paljon kyselyitä eilen instagramin puolella, joten halusin julkaista kuvia laukusta heti blogissakin. Meinasin aluksi valita laukusta tutun ja turvallisen mustan, mutta sitten päätin räväyttää kirkkaanpunaisella. Ja onneksi räväytin, sillä tuohan se ihan erilaista eloa asuun kuin tavallinen musta. Vai mitä mieltä olette? Rakastan juuri tällaisia asusteita, joita voi helposti yhdistää perusvaatteisiin ja -väreihin, mutta jotka kuitenkin tekevät siitä aivan perusasusta astetta mielenkiintoisemman ja viimeistellymmän.

Mitä mieltä te olette asusta? Entäpäs vyölaukusta? Teinkö oikean väriratkaisun mustan ja kirkkaanpunaisen välillä? Iloista torstaita kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Ellen 15.03.2018

  Hei! Ihana blogi, oot niin hyvä siinä mitä teet ? sulla oli yhdessä postauksessa valkoiset tennarit. Miten pidät ne puhtaina? Rakastan valkoisia tennareita mutta ne pitäisi puhdistaa melkein joka käytön jälkeen että näyttäisivät siisteiltä.. olisiko sulla vinkkejä tähän? Hyvää kevättä?

  Vastaa
 2. Kevätkukka ? 15.03.2018

  No nyt on mageet kengät! Onneksi jätit ”mattinykäset” kotiin.
  Pariisissa pitää käydä kukkatoreilla, kirjakaupoissa, Louvren museokaupassa. Kävellä vasemmalla rannalla, istua kahviloissa, ruokailla bistroissa. Ihailla Eiffeliä, riumukaarta, taiteilijakukkulaa.

  Vastaa
 3. Helen 15.03.2018

  Ilman muuta punainen laukkuvalinta osui nappiin! Ihanan pirteä!
  Pariisissa nautin just samoista asioista: kahviloissa istuskelu ja ihmisten katselu. Tuntuu, että siinä pääsee aistimaan kaupungin tunnelmaa niin hyvin.

  Vastaa
 4. Terhi 16.03.2018

  Punainen oli hyvä valinta. Helposti itsekin valitsee aina sen mustan….

  Pariisissa parasta on tosiaan kahvilassa istuminen ja ihmisten seuraaminen sekä uoeat nähtävyydet. Pariisissa ollessa pitää käydä Angelinassa ja Laduréella iltapäiväteellä/kahvilla. Ihailla Eiffeliä, Riemukaarta ja nähdä Oopperan alueen tavaratalot. Viettää aikaa puistoissa, kävellä rannalla ja ruokailla bistroissa. Jos vain on aikaa, niin Moulin Rouge ja Lido on sellaisia joita suosittelen.
  Pariisi on upea <3

  Vastaa
 5. Maria 11.05.2018

  Tyylikäs ja raikas asu, niinkuin aina! Me kävimme viime syksyllä Pariisissa mieheni ja vähän yli yksivuotiaan lapsemme kanssa ja pidin myös kahviloissa ja ravintoloista ja ihmisten katselemissesta. Tykkään myös vain kävellä ja katsella rakennuksia, usein kuljen pää kenossa koska myös ylhäällä taloissa on upeita yksityiskohtia ? Pidin myös siitä kuinka lapsiystävällinen kaupunki ja hotellimme oli (Victoria Palace Hotel Paris). Ihania ihmisiä kaikkialla vaikka pariisilaisia usein haukutaan tylyiksi, uskon myös että oma käytös ja hymy vaikuttavat paljon ?

  Vastaa