SIVURAITA

Find here: Calvin Klein / Zara / Zara / Zara

Kaikki klassisesta tyylistä tykkäävät nyt huomio! Tämän kevään trendihousut ovat nimittäin sellaiseiset mistä itsekin klassisen tyylin ystävänä valtavasti tykkään: housut sivuraidalla! Mikäli kaupoissa olette viime aikoina kierrelleet, ei tällaiset sivuraidalliset lahkeet ole varmastikaan jääneet huomaamatta. Vaikka sivuraitaisia housuja vilisee nyt joka puolella, näen trendissä myös paljon klassisuutta ja ajattomuutta. Sivuraidalliset housut voi yhdistää klassisesti esimerkiksi silkkipaidan tai kauluspaidan kanssa. Jalkaan kun kaittaa vielä kauniit korot on tyylikkään trendikäs asukokonaisuus valmis. Sopii niin toimistolle kuin vapaalle. Arkena puolestaan housut voi yhdistää rennosti esimekiksi neuleen tai hupparin kanssa ja jalkoihin puolestaan sujauttaa mukavat lenkkarit. Love it!

Kuka muu fiilistelee sivuraita trendiä?

Ja hei nyt kun trendeistä puhutaan haluan mainita, että tänään julkaistussa uusimmassa Metti & Hanna podcast -jaksossamme keskustelemme tyyleistä ja hetken kuumimmista trendeistä. Jaksossa nostetaan muun muassa esille suosikki- ja inhokkitrendimme sekä pohdimme tyylimme yhtäläisyyksiä ja eroja. Jakson pääsette kuuntelemaan tästä!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Iina 12.03.2018

  Oli taas hyvä jakso! Viime jaksokin oli loistava ? Uppouduin keskusteluunne niin syvälle, että kommentoin metrossa ääneen ”siis toi on niin totta” ja nyökyttelin ?ja sitten jouduinkin feikkaamaan, että puhuisin mukamas hands freehen? #nolonametrossa

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.03.2018

   Hahaha ihan mahtavaa! Tätä samaa on sanonut moni 😀 Kiitos tuhannesti tsemppauksesta <3

   Vastaa