MARIA OLI MEILLÄ YÖKYLÄSSÄ

Tässä muutamia kuvia viime kesältä, jolloin kuvasimme Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa. Eilen ohjelma tuli viimein tv-stä ulos enkä voi kieltää, etteikö lopputulos olisi meitä hieman jännittänyt. Viime kesästä on kuitenkin jo aika pitkä aika ja nopeasti sitä unohtaa mitä kaikkea sitä on tullutkaan höpöteltyä tv-kameroiden edessä. Ohjelmassa päästään kuitenkin niin paljon normaalimpaa lähemmälle, kun kuvauspaikkana toimii oma koti ja aikaa vietetään monta päivää yhdessä. Itseäni myös mietitytti miten kahden päivän kuvausmateriaali ollaan tiivistetty vajaan tunnin ohjelmaksi, eli miten jakso on leikattu tai mitä kohtia siitä laajasta kuva- ja keskustelumateriaalista on valittu. Jännitystäni piti kuitenkin kurissa se ihana ja lämminhenkinen fiilis, mikä minulla oli muistoissa viime kesän kuvauksista. Maria on ihana ja avoin sekä työssään todellinen pro, jonka kanssa oli helppo olla ja jutella vaikka emme entuudestaan tunteneetkaan toisiamme. Koko tuotantotiimi oli myös erityisen upea, täynnä ammattitaitoisia ja aivan ihania ihmisiä jokainen. Olenkin niin onnellinen kaikkien heidän puolestaan, että ohjelma voitti vuoden parhaan keskusteluohjelman Venla-palkinnon viime viikolla. Huikeaa!

ISO ISO kiitos teille kaikille ihanille, jotka katsoitte meidän Yökylässä jakson. Olemme molemmat Miklun kanssa saaneet katsojilta todella paljon positiivisia viestejä ja kommentteja, joista kaikista olemme hurjan kiitollisia <3 Kiitos, että otitte meidät ja elämämme niin ihanasti vastaan <3 Kokonaisuudessaan olen itsekin todella tyytyväinen jäksoomme ja siihen, että päätimme suostua ohjelmaan mukaan.

Jos teiltä jäi jaksomme eilen näkemätte, voitte katsoa sen halutessanne Katsomosta (näette tästä). Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille ja iso kiitos vielä kerran! xxx

Pictures: Niki Strbian

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

54 kommenttia

 1. Sofi 19.01.2018

  Mielenkiintoinen ohjelma-jakso,vaikka emme tuosta veitolasta erityisemmin pidäkään. Parhaat ”pisteet” ansaitsee kyllä miehesi Mikael isyydestä eli siitä että jaksa touhuta ja leikkiä lasten kanssa. Varsinkin tytön kanssa. tallettakaa ohjelma niin että lili voi katsoa touhuja isin kanssa sitten aikuisena kun on omia lapsia 🙂
  Ja muuten, tuleehan teille tietenkin Aku Ankka kuten kaikille muilekin. lehti jonka kautta lapset oppivat lukemaan jo ennen koulua! Ja tietenkin isä-Mikael lukee sitä Lilille joka ke ilta ennen nukummaan manoa 🙂 Hyvää viikonloppua perheellesi.
  PS.
  https://lataamo.akuankka.fi/tilaa?ref=akuankka

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos! Kyllä – Miklu on ihan mieletön isä lapsillemme ja olen siitä asiasta niin onnellinen ja kiitollinen <3

   Vastaa
 2. Janeem 19.01.2018

  Tää on ollu mun yks lempiohjelmista pitkään, enkä meinannu malttaa odottaa tätä kautta kun kuulin että tekin ootte mukana!:D Aivan ihana jakso ja niin hyvä kuin ohjelma onkin, harvoin tulee sen parissa kuitenkaan naurettua niin paljon kun eilen :’D muistan kun oot jossain sanonu että yksi miehesi parhaista puolista on kun hän saa sut nauramaan, enkä kyllä yhtään ihmettele että miksi!:D

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tosi paljon, ihana kuulla, että pidit jaksostamme <3 Ja kyllä – muistat ihan oikein! Rakastan sitä, että mieheni saa minut nauramaan ja meillä on yhdessä aina hauskaa. Samanlainen huumorintaju on tärkeää!

   Vastaa
 3. SusanneS 19.01.2018

  Kiitos mielenkiintoisesta ja luonnollisesta ohjelmasta. Pidin erityisesti siitä että Miklu puhuu niin avoimesti hengellisyydestään! Ja ne elämän pienet ilonhetket…Itselläni vakava sairaus ja ehkä vähemmän elinvuosia jäljellä, joten elämän kauneus ja kaikki estetiikka kiinnostaa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon, että katsoit jaksomme <3 Paljon voimia ja kaikkea hyvää sinulle tulevaan <3

   Vastaa
 4. Jade 19.01.2018

  Ihanan herkkä on miehesi, katsoin ja kuuntelin itsekin kyyneleet silmissä hänen tarinaansa. Olette ihana perhe ? Rentouttavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos niin paljon Jade <3

   Vastaa
 5. Mimmi 19.01.2018

  Hei!
  Mistä ohjelmassa näkynyt kukallinen paitasi on ostettu?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Se on Zarasta, mutta hankittu jo muistaakseni kolmisen vuotta sitten 🙂

   Vastaa
 6. Susa 19.01.2018

  Sinulla on todella kauniin vaaleat hiukset. Miten saat ne pysymään noin puhtaan sävyisinä? Käsittääkseni raidoittamalla kuitenkin vaalennettu? Itselläni raidat eivät ole koskaan yhtä vaaleat ja kellastuvat myös nopeasti vaikka hiukseni muuten ovat lähes samanväriset kuin sinulla. Onko sinulla tai kampaajallasi antaa jotain vinkkiä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Joo minun hiuksiani tosiaan vaalennetaan aina raidoittamalla mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytän keltaisuutta poistavia hiustenhoitotuotteita säännöllisesti, jotta hiukseni pysyisivät mahdollisimman raikkaan ja puhtaan värisinä! 🙂

   Vastaa
 7. Gabyy 19.01.2018

  Hei! Eilinen jakso oli ihan mahtava! Tuli paha mieli, kun luin keskustelupalstoja ja miten siellä ihmiset jaksaa milloin mistäkin mollata. Minulta ei ole pois teidän tai kenenkään muun ”onni”. Kaiken olette itse tehneet ja ansainneet 🙂 Toivon, että kun minulla ja miehelläni joskus tulevaisuudessa on perheenlisäystä, olemme yhtä symppiksiä ja ihania kuin te! Miklu vaikuttaa ihan huippu isältä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 8. Merikapteenin vaimo 19.01.2018

  Jakso oli lämminhenkinen ja lempeä, teillä on ihana perhe <3
  Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti, aivan ihana kuulla <3

   Vastaa
 9. Ihana jakso ja te! Mistä teidän makuuhuoneen valaisimet on? 🙂 Teidän koti oli muutenkin niin kaunis – huoh!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Voi kiitos paljon Sanna! Yöpöydän lampun(jalat) ovat Pentikin! 🙂

   Vastaa
 10. -heini- 19.01.2018

  Ihana jakso ♥

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljo Heini <3 Kiva kuulla, että tykkäsit jaksostamme 🙂

   Vastaa
 11. SatuJii 19.01.2018

  Kiitos, kun jaoitte pienen hetken elämästänne Marian ohjelman kautta! Teitä on aina vaan niin kiva kuunnella ja katsella – jatkakaa samaan malliin ❤️ Tuo toiseksi alin kuva on mun lemppari, tulee niin hyvä fiilis sitä katsoessa. Tunnelma välittyy siitä tänne asti.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon Satu! Näistä kuvista välittyy kyllä se fiilis, miten hauskaa meillä oli ohjelmaa kuvatessa 🙂

   Vastaa
 12. Pia 20.01.2018

  Hieno ohjelma, joka tuo kotiimme erilaisia upeita ihmisiä. Teidän perhettänne oli ilo seurata. Kiitos ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon Pia, kiva kuulla <3

   Vastaa
 13. Fiina 20.01.2018

  Olipa kiva, aito jakso. Ihanat lapset!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon Fiina <3

   Vastaa
 14. Emmi 20.01.2018

  Oli kyllä niiiiin super ihana jakso! Kiitos<3 Minulla on jo pitkään ollut aikeissa kysyä, että voisitko tehdä teidän kodista esittelypostauksen? Uskon että monilla muillakin on sama toive 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos kovin Emmi <3 Ja hei ehdottomasti enemmän asunto/sisustuspostauksia mikäli ne lukijoita kiinnostaa 🙂

   Vastaa
 15. Sini 20.01.2018

  Aivan ihana jakso! Ootte niin #couplegoals & #familygoals ☺️

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Voi miten ihanasti sanottu Sini! KIITOS! <3

   Vastaa
 16. Pinja 20.01.2018

  Juuri eilen katselin teidän jakson, ja siitä tuli kyllä jotenkin aivan superhyvä fiilis! Vaikutitte kaikki ihanan aidoilta ja lämpimiltä ♥︎

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti Pinja! Ihana kuulla, että tunnelma välittyi ruudun toisellekin puolelle <3

   Vastaa
 17. Johanna 20.01.2018

  Hei, mistä teidän olkkarin kolme marmoripöytää on hankittu? Näytti ihanilta ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos! Ne ovat Zarraosta 🙂

   Vastaa
 18. Henna 20.01.2018

  Ihana jakso ja kaunis koti!? Olette ihanan aito perhe, lämmin perheen tunnelma välittyi myös katsojalle? Kaikkea hyvää teille?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti Henna <3

   Vastaa
 19. Elina 20.01.2018

  Olin todella iloinen ja otettu Maria yökylässä jaksostanne! Suurimman vaikutuksen teki avoimuutenne, ilonne ja Mikaelin vapautunut jakaminen elämästä ja Jumala suhteestaan. Elämässä on paljon kaunista ja kaikkein kauneinta on se, mitä ihminen kantaa sydämessään. Hyvää jatkoa teille!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos niin paljon <3 Aivan mahtavaa kuulla! <3

   Vastaa
 20. Sara 20.01.2018

  Tykkäsin kovasti teidän jaksosta, ihana ja lämminhenkinen!<3 Teillä on mielettömän kaunis koti ja suloiset lapset. Kiinnostaisi myös täällä blogin puolella nähdä enemmän kuvia kodistanne, jotain sisustuspostausta siis 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi Sara <3 Ja hei kiitos ideasta, voin mielelläni toteuttaa sisustusjuttuja, mikäli ne lukijoita kiinnostaisi 🙂

   Vastaa
 21. Katariina 20.01.2018

  Moikka,

  Tuli todella positiivinen kuva sinusta ja perheestäsi ohjelman perusteella! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon, mukava kuulla <3

   Vastaa
 22. Lina Simojoki 20.01.2018

  Oli tosi huikee ja silmiä avaava jakso <33! Ootte inspiroiva perhe <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon ihana! <3

   Vastaa
 23. Marjo 21.01.2018

  Kyllä Veitola vetää hyvin tuota Yökylä ohjelmaa, on nimittäin tosi vaikea kuvio, kun ollaan niin intiimien asioiden parissa.
  Kiva oli katsoa noin menestyvää perhettä.

  Tutkailin huvikseni pariskunnan horoskooppimerkkejä. Mikaelin arvasinkin, kalat, auttavainen ja kaikki maailman tunteet samassa paketissa. Mettiä veikkasin Oinaaksi, mutta onkin Kaksonen. No sopii kyllä, kaunis ja vilkas. Ja kuten hän itse sanoi, tunteet ovat Mikaelilla.

  Kaksonen ilmamerkkinä ja puhumisen ja kirjoittamisen mestarina ja kalat syvänä tunteellisena js rauhaa rakastavana vesimerkkinä, ovat hyvin erilaisia. Voi toimia hyvin näin päin nainen kaksonen, mutta yritystä ymmärtää toista, on varmasti koetettava tosissaan. Ja pelkkä aurinkomerkki ei todella kerro kaikkea luonteesta, ehkä sen pääenergian vain.

  Kaikkea hyvää perheelle, mukavaa, että avasitte kotinne ha osan itsestänne katsojille.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos Marjo, kiva kun jatsoit jaksomme 🙂 Ja kyllä – Maria on ihan huippu tyyppi sekä samalla todellinen ammattilainen 🙂

   Vastaa
 24. Linda 21.01.2018

  Jakson katsottuani tuli todella hyvä fiilis, ja sen perusteella löysin blogisikin. Aivan ihania kuvia, ja jotenkin niin aito ja ihana tunnelma myös täällä <3 Kiitos että saatiin pilkahdus teidän elämästä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti Linda <3 Kiva myös, että löysit tänne bloginkin puolelle, tervetuloa seuraamaan 🙂

   Vastaa
 25. Maarit 21.01.2018

  Ihastuin teihin jo siinä J.Pääskysaaren vetämässä ohjelmassa,missä teidät maskeerattiin huomattavasti vanhemmaksi. Ja kuva tuosta ohjelmasta ei muuttunut vaan syveni. Varsinkin Miklun usko ja positiivisuus teki vaikutuksen. Onnellista elämää jatkossakin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Voi miten ihana kuulla, kiitos todella paljon <3

   Vastaa
 26. Petra 21.01.2018

  Oli niin superhyvä jakso ja teidän koti on ihana.
  Liikutuin kyllä Miklun puheista ja toivon teidän koko perheelle kaikkea hyvää!! Ihanaa uutta viikkoa ja kiitos blogista, niin upeita postauksia..

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Voi kiitos niin paljon Petra upeista sanoistasi <3 Kiitos sulle, että seuraat ja kommentoit, se merkkaa mulla tosi paljon <3

   Vastaa
 27. Maria 22.01.2018

  Hei, ihana jakso ja ihana koti teillä. Todellinen inspiraatio jakso! Kiitos siitä! Kyselisin mistä teidän sohvalla ollut ihana valkoinen turkis päiväpeite on? Ja ne ihanat olohuoneen isot nojatuolit? Meikkasitte myös Marian kanssa ja huulipuna oli täydellinen huulillasi, mikä mahtaa olla?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Moikka Maria ja kiitos kommentistasi 🙂 Sohvalla ollut viltti on Balmuirin ja olohuoneen isot nojatuolit Riviera Maisonin! Huulituotteesta en ole nyt ihan varma, se oli varmaan joko Chanelin nude huulikiilto tai sitten MaxFactorin Lip Liquer huulikiilto (molemmat yksiä suosikkejani!) Iloista sunnuntaita sinne x

   Vastaa