HYVÄ VIIKONLOPPU

Zara Coat / H&M Sweater / Acne Beanie / Mango Pants / Chanel Bag / Louis Vuitton Boots

Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rentorentouttava viikonloppu? Itselläni on ainakin ollut ihana ja nautinnollinen viikonloppu kaikin puolin. Perheen ja ystävien kanssa vietetyn ajan lisäksi sain tänä viikonloppuna nauttia runsaasti myös omasta ajasta. Mukavaa vastapainoa viime viikkoiselle hulinaviikolle, kun olin kolmistaan lasten kanssa kun mieheni oli viikon poissa kotoa.

Odotan jo innolla ensiviikkoa, sillä jo huomisesta lähtien pääsen tekemään yhtä uutta mielenkiintoista projektia. Tässä vaiheessa en voi vielä tämän enempää paljastaa, mutta uskon ja toivoin, että tuleva projekti on jotain sellaista, mistä te lukijatkin tulette kovasti pitämään! Kerron blogissa enemmän tulevien viikkojen aikana, joten stay tuned.

Mitä muuten tykkäätte tästä rennommasta mustavalkoisesta sunnuntai-tyylistä? Monet ovat ainakin laittaneet ig-storiessa paljon kysymyksiä tuosta mustasta Acnen pipostani, joka on siellä viime aikoina useasti näkynyt. Pipo on ihana ja paksu ja aivan täydellinen näille kylmille keleille. Pipo (tai mikä tahansa päähine) on myöskin erinomainen valinta näihin laiskoihin viikonloppuaamuihin kun hiusten laittaminen on ehkä se kaikista turhin ja rasittavin juttu!

 

Photos: Kaisa Turunen/ edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Meeri 21.01.2018

  Ihan täydellinen asu! Harmittaa ihan hirveäti etten ehtinyt napata tuota teddytakkia itselleni Zaran verkkokaupasta 🙁

  Vastaa
 2. Iina 21.01.2018

  Ihana asu! Pakko varmaan kopioida kun ainekset löytyy myös omasta vaatekaapista. Parhaita just tälläset ja kiitos muutenkin laadukkaasta blogista, sulta saa aina inspiraatiota pukeutumiseen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Voi kiitos paljon Iina <3 Parasta mitä voin kuulla, että saat inspiraatiota <3

   Vastaa
 3. Nanna 21.01.2018

  Ihana asu! Katsoin teidän jakson Maria Veitolan Yökylässä ohjelmassa, ja tykkäsin kovasti. Miehesi hengellisyys jäi mieleeni. Mitä mieltä sinä olet Jumalan olemassa olosta? Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Moikka! Kiitos, ihana kuulla, että pidit jaksostamme. Kuulun kirkkoon ja haluan aina kuulua kirkkoon, mutta uskonnolla/hengellisyydellä ei ole niin suurta vaikutusta minun jokapäiväiseen elämään 🙂

   Vastaa
 4. Marianne 21.01.2018

  WOW todella upea look 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti Marianne <3

   Vastaa
 5. R 22.01.2018

  Katsoin teidän jakson ja se oli ihanaa katsottavaa! Olette symppiksiä! Keskusteltiin tästä kavereiden kanssa ja osa piti teitä ”beckhameina” ja teennäisinä. Tämä harmitti! Sillä ette ole, seuraan teitä ig:ssä ja Mikael kuvaa niin hauskoja viedoita teidän perheestä ja olette normaali perhe siinä missä muutkin! Mukavaa viikkoa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Kiitos paljon! Niin, se taisi olla Maria, joka tätä termiä meistä käytti 🙂 Mielestäni se oli ihan hauska, eikä siihen kannata suhtautua liian vakavasti 😉 Iloista ja rentouttavaa sunnuntaita sinne! x

   Vastaa