KLASSIKKO TRENDIVILLITYSTEN KESKELLÄ

 

Massimo Dutti Coat / H&M Sweater / Acne Jeans / Chanel Bag / Ray Ban Sunglasses / Louis Vuitton Boots

Monet tämän talven takkitrendeistä ovat todella huomiota herättäviä. Katukuvasta voi havaita paljon leokuosisia takkeja, värikkäitä tekoturkiksia ja esimerkiksi söpöjä teddytakkeja. Kuten blogista varmasti olette huomanneet, olen itsekin ihastunut muutamiin tämän talven takkitrendeistä (esimerkiksi tässä päälläni leotakki, tässä värikäs tekoturkis ja tässä teddytakki).

Kuitenkin kaikkien näiden trendivillitysten keskellä tuntuu välillä jopa piristävältä kiskaista päälleen jotain todella tavallista, kuten esimerkiksi klassinen villakangastakki. Kamelinruskea on klassinen ja kaunis väri villakangastakissa ja sopii hyvin yhdistettäväksi monien erilaisten värien ja materiaalien kanssa. Tällä kertaa yhdistin kamelinvärisen villakangastakkini samaa sävyä olevan paksun pooloneuleen kanssa. Aika matchy matchy, mutta mielestäni kokonaisuus toimii hyvin. Paksu pooloneule yhdistettynä farkkuihin ja mataliin bootseihin onkin yksi luottoasuni, johon turvaudun arjessa usein. Tyylikäs, mutta huolettoman rento samaan aikaan!

Hei muuten! Koska olette todella paljon laittaneet instagrammissa viestejä aiheeseen liittyen, ajattelin tähän loppuun vielä mainita, että tosiaan tänään torstaina tulee tv.stä ulos jaksomme Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa! Kuvasimme jaksomme viime kesänä ja nyt pitkän odotuksen jälkeen ohjelma on vihdoin alkanut. Aika jännä nähdä miten lähes kahden päivän kuvaukset on tiivistetty yhteen jaksoon. Jaiks 😀 Illalla jännitetään <3

Pictures: Kaisa Turunen / edit by me

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. -H 18.01.2018

  Todella kiva asu 🙂 Klassinen, olematta kuitenkaan tylsä!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon, niin minustakin 🙂

   Vastaa
 2. Anna 18.01.2018

  Niin tyylikäs! ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos Anna! <3

   Vastaa
 3. Eveliina 18.01.2018

  Siis Metti, aivan ihana toi teidän yökylässä-jakso! Tunnin aikana nauroin, kyyneleet oli välillä silmissä, tulin iloiseksi. Olette onnekkaita! Kiitos 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos tuhannesti, että katsoit jaksomme ja ihana kuulla, että pidit siitä <3 KIITOS! xx

   Vastaa
 4. -R 18.01.2018

  Ihan mahtava yökylässä-jakso. <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 5. Sini 18.01.2018

  Oli tultava kommentoimaan kanssa tosta tän iltasesta yökylässä jaksosta. Ootte ihan huikeita ja tykkään teistä aina vaan enemmän. Pakko myöntää että mun mielipide miklusta on muuttunut, siis ihan huikeen hauska tyyppi. Inhottaa kun oon pitäny häntä ylimielisenä vaikken koko tyyppiä tunnekkaan, mutta kerrassaan on kyllä huumorintajuinen ja hauska mies. Ootte niin ihana pari. Sä oot ihan älyttömän kaunis ja viisas nainen. Hassua ajatella että ollaan sun kanssa samanikäisiä ja meillä on myös saman ikäiset pojat, vaikutat tosi kypsältä! 🙂 kaikkea hyvää teille!

  Vastaa
  • Kaikkea hyvää 19.01.2018

   Hei! Kuin blogiasi vasta yökylässä jakson jälkeen. Kirjoitat hyvin, vaikka jaksossa sanoit että et osaa kirjoittaa. Nyt pois turha kriittisyys itseäsi kohtaan. Löysää vähän kontrollin haluasi, ota rennommin. Toivon todella että parisuhteenne kestää, lapset tarvitsevat teitä molempia. Vaikka suhteesta välillä puuttuu aikuisten välinen yhteinen aika, se aika tulee vielä! Älkää välittäkö sukista lattioilla, se ette niitä sukkia ei kukaan jättäisi sinne olisi kurjaa. Ihanat lapset teillä! Kaunis koti, mutta elämä saa näkyä 🙂

   Vastaa
   • Metti Forssell 21.01.2018

    Kiitos, kiva kuulla, että löysit blogini! Tervetuloa seuraamaan 🙂

    Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos paljon Sini! <3 Ihana kuulla, että mielipiteesi on muuttunut <3 Joskus jos/kun ei itse tunne ihmistä, sitä väistämättäänkin saattaa sitten tehdä omia johtopäätöksiään.. Sehän on ihan normaalia vaikkakin usein siinä saattaa mennä turhaan vikaa. Kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi perheestämme, ne merkkaavat paljon <3

   Vastaa
 6. Petra 19.01.2018

  Ihana jakso eilen, liikutuin ja tiedän perhe on niin ihana. Oli kivaa katsoa minkälaista suosikkibloggarini arki on. Ihanaa viikonloppua teille kaikille<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Voi miten ihana olet! <3 Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi ja että katsoit jaksomme <3

   Vastaa
 7. Marianne 19.01.2018

  Pure perfection!
  Kamelinruskea on kerta kaikkiaan todella klassinen ja ajaton! Ja nuo LVn kengät ovat huippu ihanat! 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Kiitos Marianne! Ylisuuri neule + matalat bootisit: Onkohan musta tulossa kohta liiankin mukavuudenhaluinen 😀

   Vastaa