TEDDYTAKKI LOVE

1. H&M / 2. Topshop / 3. Zara / 4. Zara / 5. H&M

Tällä hetkellä katukuvasta erottaa selvästi talven kuumimmat takkitrendit. Paljon näkee esimerkiksi puffitakkeja (paksuja, lyhyitä toppatakkeja), kelsitakkeja sekä leopardikuosia. Yksi takkitrendi kuitenkin ihastuttaa itseäni ylitse muiden – pörröiset teddytakit! Niin suloisia ja pehmoisia! Ihan paras takki heittää päälle koleana talviaamuna. Pehmoisuuden lisäksi monissa teddytakissa on mukavan ylisuuri malli, jonka alle on hyvä piiloitua lämmittelemään. Itselläni onkin kaapissa muutama teddytakki, joita olen päässyt ihanasti käyttämään heti Suomeen palattuamme. Blogissa myöhemmin kuvia näistä ihanuuksista!

Viehättääkö teddytakkitrendi sinua?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Tep 09.12.2017

  Meikkipostaus kiinnostaisi:) esim. olisi kiva, jos esittelisit postaus kerrallaan käyttmiäsi tuotteita

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.12.2017

   Moikka! Sattuipa hyvin, sillä ensi viikolla on tulossa blogiin juhlameikkivideo 🙂 Meikkipostauksia kysellään aina paljon, joten yritän lisätä meikki + kauneuspostausten määrää tulevaisuudessa blogissa 🙂 Ihanaa sunnuntaita sinne <3

   Vastaa
 2. Milla 10.12.2017

  Vähän aiheesta poiketen, mutta mietiskelin tässä vain, että mikä koko sulla mahtaa olla siinä Acnen neuleessa? Oon pohdiskellu sen tilaamista, mutta koko hieman arveluttaa, kun en halua sen olevan kuitenkaan liian ylisuuri.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.12.2017

   Moikka! Mulla on xs ja sekin on aika ”iso” 🙂

   Vastaa