ONNEA 100-VUOTIAS SUOMI

True Decadence Dress (*find here)

Näin Suomen 100 vuoden itsenäisyyden kunniaksi on hyvä pysähtymään miettimään asioita, mistä on kotimaansa vuoksi kiitollinen. Niitä on nimittäin paljon! Tuntuu hassulta, että joskus sitä valitteleekin Suomen pimeyttä tai kylmyyttä, mutta oikeastihan meillä on täällä asiat ihan mielettömän hyvin. Varsinkin ulkomaille matkustaessa Suomen hienous korostuu, kun alkaa vertailemaan ulkomaankohteen ja kotimaansa eroja. Ei ole esimerkiksi ilmainen terveydenhuolto tai ilmainen koulutus asioita, joista kaikki maailman kansalaiset saisivat nauttia. Ei ole itsestäänselvyys raikas luonto tai kaupungien siisteys. Eikä valitettavasti ole itsestäänselvyys kaikin puolin turvallinen elinympäristö.

Olen erittäin ylpeä suomalainen ja onnellinen 100 vuotiaan Suomen puolesta! Suomi on nykyään niitä maailman kehittyneimpiä valtioita, joista meidän jokaisen suomalaisen tulisi olla erittäin ylpeä ja kiitollinen.

Onnea 100-vuotias Suomi ja upeaa itsenäisyyspäivää kaikille <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Marianne 06.12.2017

  Ylpeä ja onnellinen! Hyvää itsenäisyyspäivää <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 2. Ihme 07.12.2017

  Kauniita, tyylikkäitä, upeita kuvia Suomea juhlistamaan. Nyt tuli napakymppi Metti!

  Vastaa
 3. Sara 07.12.2017

  Wow, näytät upealta <3

  Vastaa