NOPEASTI VALMIIKSI

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Babylissin kanssa

Eteisessä hoputteleva puoliso, jaloissa roikkuvat lapset tai muuten vain kiire; jokainen tietää tunteen kun sinun on laitettava itsesi valmiiksi todella nopeasti. Itselleni nopeasti laittautuminen onkin kyllä nykyään pikemminkin sääntö kuin poikkeus, sillä harvaan jää ne kerrat kun oikeasti olisi aikaa pitkän kaavan mukaan valmistautua eri tilaisuuksia varten. Ennen oli aikaa pyntätä itseään kauniiksi vaikka tunti tolkulla, mutta varsinkin äidiksi tulon jälkeen laittautuminen hoidetaan paljon ripeämmin, joskus jopa vain muutamissa minuuteissa. Mitä teen silloin kun laittautumiseen on vain vähän aikaa?

Kun minulla on kiire kaunistautua turvaudun kahteen asiaan; suoristusrautaan ja punaiseen huulipunaan. Vaikka kuinka kiharoista tykkäänkin, kiireessä hienojen kiehkuroiden tekeminen on lähes mahdotonta. Mielestäni ehdottomasti paras tapa siloittaa ja kaunistaa hiuksiaan nopeasti on suoristaa ne suoristusraudalla. Tällä hetkellä minulla on käytössä BaBylissin Digital Sensor -sarjan suoristusrauta, jolla saa todella nopeasti suoristettua hiukset. Rauta on sen verran tehokas, että ainoastaan yksi veto riittää suoristamaan paksutkin hiukset. Tässä uutuusraudassa on nimittäin älykkäät sensorit, jotka tunnistavat hiustyypin ja säätävät lämpötilan sen mukaan. Suoristusraudassa on myös LCD-näyttö, joka näyttää käytettävän lämpötilan. Minulla rauta näyttää yleensä 200-220 astetta (paksut hiukset), mutta raudan lämpötilaa voi myös säätää manuaalisesti aina 180-235 asteen välille. Esimerkiksi ohuempihiuksisille riittää mainiosti tuo 180 astetta ja luonnollisesti alhaisempi lämpötila myös vahingoittaa hiusta vähemmän.

Kuten mainittu, tämä suoristusrauta kuuluu uutta teknologiaa käyttävään BaBylissin Digital Sensor -sarjaan. Muutama viikko sitten kerroin teille samaiseen sarjaan kuuluvasta hiustenkuivaajasta, joka kuivaa hiukset extranopeasti, mutta kuitenkin erittäin hellävaraisesti. Tuon postauksen voitte halutessanne lukea täältä.

Hiusten nopean suoristamisen jälkeen lisään huuliini kirkkaanpunaista huulipunaa ja voilá! Pika-kaunistautuminen on valmis! Olen huomannut, että monet suoristusraudat saattavat tehdä hiuksista sähköiset (varsikin tähän aikaan vuodesta), mutta tämä BaBylissin ionisoiva suoristusrauta puolestaan ehkäisee sähköisyyttä ja jättää hiukset sileiksi ja kauniin kiiltäviksi. Erinomainen siis varsinkin kiireessä kun hiuksia joutuu vedellä raudalla tiuhaan tahtiin! Ja toki tällä suoristusraudalla sylinterimäisen muotonsa ansiosta loihdittua myös ne upeimmat kiharat!

(BaByliss Digital Sensor tuotteita myyvät Suomessa Gigantti-myymälät!)

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Heidi 10.12.2017

    Suoristusrauta pelastanut minut,niin monta kertaa, kun laittautumiseen on vaan pari minuuttia aikaa. Ihana blogi sinulla, josta tulee aina hyvälle tuulelle.

    Vastaa
    • Metti Forssell 12.12.2017

      Eikö vaan! Ihan pelastus mun karkeahkoon ja luonnonkiharaan tukkaan 🙂 Ja kiitos – ihana kuulla tällaista kommenttia blogistani <3 Iloista joulunodotusta sinne! xx

      Vastaa